
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه حضرت حجت علیه السلام تهران، مراسم تجدید عهد حوزویان با حضرت ولیعصر (عج)، امروز ۱۶ بهمن ماه با سخنرانی آیتالله علی سیفی آملی، تولیت حوزه علمیه حضرت حجت(عج) و استاد خارج فقه و جمعی از ائمه جماعات مساجد و استادان و طلاب حوزه علمیه تهران در آستان مقدس امامزادگان عینعلی و زینعلی برگزار شد.
استاد خارج فقه در این مراسم با اشاره به خطبه ۱۳۱ نهج البلاغه که شامل سه بخش نکوهش کوفیان، هدف از تشکیل حکومت اسلامی و شرایط رهبری است، گفت: طبق تاکید و تصریح امیرالمومنین علی علیه السلام هدف اصلی از برپایی و استقرار حکومت اسلامی، ترویج معارف دینی، اصلاح امور مسلمین در بلاد اسلامی و اجرای احکام شرعی است.
تولیت حوزه علمیه حضرت حجت(عج) گفت: شاید عده ای انتقاد کنند که مسئله معیشت و اقتصاد مردم چه میشود؟ پاسخ این است که اسلام موضوع اقتصاد و حل مشکلات معیشتی مردم را بسیار مهم میداند. همچنان که چندین اصل قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز به موضوع اقتصاد پرداخته است و در کلام و پیام های مقام معظم رهبری همیشه این موضوع مورد توجه بوده است.
امام جماعت مسجد جامع امام رضا علیه السلام شهرک اکباتان تهران گفت: عدهای در ابتدای انقلاب اسلامی شعار «نان، مسکن و آزادی» را بر میدادند و این درحالی است که طبق تصریح امامین انقلاب اسلامی، موضوع رفع نیازهای اساسی مردم و خانواده ها همیشه مورد توجه نظام جمهوری اسلامی است.
مشکلات اقتصادی نباید موجب غفلت از اجرای احکام شرعی شود
آیتالله علی سیفی آملی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی در کشور، گفت: قطعا مسئولان دلسوز و متدین نظام جمهوری اسلامی برای حل مشکلات تدبیر خواهند کرد ولی این موضوع نباید موجب غفلت از مسائل فرهنگی و تبلیغی شود.
استاد خارج فقه خاطرنشان کرد: صدای مظلوم صدای خدا است و لذا مسئولان باید برای حل مشکلات اقتصادی مردم چارت اندیشی کنند و برای این موضع آموزه های دینی و احکام شرعی را محور قرار دهند.
تولیت مدرسه علمیه حضرت حجت علیه السلام در ادامه با اشاره به نیمه شعبان و ولادت امام زمان علیه السلام، افزود: روحانیون و طلاب سربازان حضرت ولیعصر علیه السلام هستند و طبق تصریح امیرالمومنین علی علیه السلام باید برای اجرای حدود الهی برنامه ریزی و اقدام کنند.
نخبگان جامعه و مسئولان باید عالمانه و محققانه سخن بگویند
آیتالله سیفی آملی در ادامه با انتقاد از شخصیتها و کسانی که بدون سند و مدرک و به صورت گرته ای سخن می گویند، گفت: وظیفه همگان در نظام جمهوری اسلامی دقت به جزئیات و بیان سخنان عالمانه و محققانه است.
استاد خارج فقه در پایان با تاکید بر ترویج سبک زندگی دینی در جامعه، خطاب به مبلغان دینی و ائمه جمعه و جماعات حاضر این مراسم، گفت: وظیفه روحانیت تلاش مجدانه برای نشر معارف دینی و جلوگیری از ترویج سبک منحط و خانواده برانداز غربی است.
انتهای پیام