کد خبر: 4334384
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۰

آیین کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه مرحوم آیت‌الله دیباجی در قم برگزار شد

استاندار قم، پس از این که کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مرحوم آیت‌الله دیباجی را در منطقه باجک قم به زمین زد، گفت: همراهی خیرین و علما با اراده دولت در خصوص توسعه فضاهای آموزشی، بسیار ارزشمند بوده و ما خود را موظف به تکریم این روحیه می دانیم.

آیین کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه مرحوم آیت‌الله دیباجی در قم برگزار شدبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴، با حضور در منطقه باجک شهر قم، کلنگ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مرحوم آیت الله دیباجی را به زمین زد.

این مدرسه با هدف توسعه فضاهای آموزشی و پاسخگویی به نیازهای آموزشی منطقه احداث می‌شود.

پیش از این نیز حدود ۲۰ سال گذشته یک مدرسه دیگر به نام مرحوم آیت‌الله دیباجی در منطقه ۴ شهری قم احداث شده بود و این مدرسه دومین مرکز آموزشی است که به نام این عالم فقید و به همت فرزندان ایشان به عنوان خیرین مدرسه ساز ساخته می‌شود.

مرحوم آیت‌الله دیباجی بیش از ۳۰ سال اقامه نماز جماعت در مسجد ملاجعفر بازار قم را برعهده داشت و از معتمدین شناخته‌شده شهر قم بود.

وی در دوران دفاع مقدس نیز در ستاد پشتیبانی جبهه‌ها فعالیت داشت و در دهه ۶۰ و همزمان با بحران کمبود فضای آموزشی در قم، از پیشگامان جهاد مدرسه‌سازی در استان به شمار می‌رفت. همچنین نقش مؤثری در تأسیس مجموعه‌های مرتبط با مدرسه‌سازی در استان ایفا کرد.

مرحوم آیت‌الله دیباجی در سال ۱۳۸۳ در جریان سفر به بیت‌الله الحرام دعوت حق را لبیک گفت و بنا بر وصیت ایشان، مراسم تشییع پیکر وی با سادگی و بدون تشریفات برگزار شد.

در آیین کلنگ‌زنی این مدرسه، علاوه بر استاندار قم خانواده مرحوم آیت‌الله دیباجی از جمله فرزند ایشان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی فرزند آیت الله العظمی جوادی آملی، سید ناصر علائی طباطبائی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قم، محمدجواد محمدی‌سعید مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، احمدرضا اجتهادی مدیرکل نوسازی مدارس استان قم و جمعی دیگر از مسئولان و خیرین مدرسه‌ساز حضور داشتند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha