کد خبر: 4334971
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
دبیر پویش ملی «در نجف» مطرح کرد

تولید پادکست با محوریت سیره امیرالمؤمنین(ع) به همت دانش‌آموزان

حجت‌الاسلام والمسلمین حامد حلیمی گفت: دانش‌آموزان سراسر کشور طی پویشی ملی «در نجف» با محوریت سیره امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) به تولید پادکست می‌پردازند که تاکنون بیش از ۱۳ هزار اثر پادکست دریافت شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حامد حلیمی، دبیر پویش ملی «در نجف»حجت‌الاسلام والمسلمین حامد حلیمی، دبیر پویش ملی «در نجف» در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان‌رضوی و در جریان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مشهد اظهار کرد: در غرفه کانون فرهنگی تربیتی فارابی تلاش کرده‌ایم حضار را با پویش ملی «در نجف» آشنا کنیم، دانش‌آموزان سراسر کشور در آن با محوریت زندگی نورانی و سیره امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) به تولید پادکست می‌پردازند که استقبال بسیار خوبی در سطح کشور شده است و تاکنون بیش از ۱۳ هزار اثر پادکست دریافت کرده‌ایم.
 
دبیر پویش ملی «در نجف» تصریح کرد: از تبلیغ و معرفی در مدارس، حسینیه‌ها و مهدیه‌ها گرفته تا ارائه آثار، داوری و حتی برگزاری مراسم اختتامیه از سوی دانش‌آموزان انجام می‌شود و قطعاً همین مشارکت فعال جلوه‌ای زیبا از کار تربیتی و فرهنگی را رقم زده است. برگزیدگان این پویش دانش‌آموزی که با محوریت تولید پادکست برای زندگی معنوی امیرالمؤمنین(ع) تشکیل شده است، از سراسر کشور به مشهد مقدس مشرف می‌شوند و ما افتخار میزبانی از این افراد را خواهیم داشت.
 
وی ادامه داد: این رویداد همزمان با نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. برگزیدگان ملی نیز علاوه بر دریافت لوح تقدیر و عنوان نفرات برتر کشوری، از امتیازات خاصی بهره‌مند می‌شوند، همچنین به رتبه‌های کشوری، میکروفون‌های حرفه‌ای تولید پادکست اهدا می‌شود و برای نفرات برتر استانی نیز هدایای نقدی ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا طالبیان شریف
captcha