کد خبر: 4339470
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:

مجلس خبرگان با «انتخاب اصلح» حجت را بر همگان تمام کرد

یک مراجع معظم تقلید با صدور پیامی ضمن تسلیت شهادت رهبر فقید انقلاب و شهدای جبهه مقاومت، انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای را به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی، تصمیمی «به‌هنگام» و «اصلح» از سوی مجلس خبرگان دانستند. ایشان در این پیام با تأکید بر اینکه با این انتخاب «حجت بر همگان تمام شده است»، قاطبه ملت و ارکان نظام را به بیعت و استقامت در مسیر پیروزی نهایی فراخواندند.

ارسال/ مجلس خبرگان با «انتخاب اصلح» حجت را بر همگان تمام کردبه گزارش ایکنا، مشروح پیام حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی درباره انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به رهبری انقلاب اسلامی بدین شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
ملت شریف ایران و دلدادگان انقلاب اسلامی؛
 
بحمدالله مجلس خبرگان رهبری در مقطع حساس کنونی، با تصمیمی به هنگام، به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کرد. این مجلس با بررسی شاخص‌ها، جناب آیت‌الله آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای(حفظه الله) را به‌عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی برگزید و حجت را بر همگان تمام کرد. اکنون شایسته است مردم عزیز و ارکان نظام، با بیعت با این انتخاب اصلح مسیر پرنور انقلاب را با اتحاد و استقامت تا پیروزی نهایی ادامه دهند.
 
اینجانب ضمن تسلیت مجدد شهادت رهبر فقید انقلاب، فرماندهان، مردم عزیز و کودکان و زنان مظلوم به خدمت رهبری عزیز و عموم مردم شریف ایران، این انتخاب را تبریک گفته، پیروزی، عزت و سربلندی ایران اسلامی و ذلت دشمنان را از خداوند متعال مسئلت دارم.
 
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
 
قم - ناصر مکارم شیرازی
 
18 اسفند 1404
انتهای پیام
خبرنگار:
علی فرج زاده
دبیر:
سلما آرام
captcha