به گزارش ایکنا از قم، به نقل از ادارهکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س) در آئین تقدیر از خبرنگاران قرارگاه سفیر رمضان که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم از اصحاب رسانه به عنوان مونین یاد کرده و فرمان داده است که روایتها، سخن و گزارشهای شما باید مزین به قولا سدیدا باشد تا هیچ خللی به آن وارد نشود.
وی با اشاره به اینکه تقوا در جان و روح انسان مومن باید جای بگیرد، مطرح کرد: اگر عنصر تقوا برای انسان ملکه نشود لغزشها بسیار خواهد بود.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) افزود: این افتخار شما است که امروز در حوزه رسانههای غربی و رژیم صهیونیستی میگویند که خبر درست را باید از جمهوری اسلامی بشنویم.
وی با بیان اینکه امروز از شما راویان حماسه و خون و پاسداران حقیقت در جنگ رمضان تقدیر میکنیم، بیان کرد: شما نقش حیاتی در نمایش اقتدار ملت ایران ایفا کردید و همچنان درحال انجام وظیفه هستید.
سعیدی با اشاره به اینکه این شما بودید که با صلاح قلم و دوربینتان در خط مقدم نبرد رسانهای ایستادید، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه در جنگ تحمیلی سوم شجاعانه زیر آنش سنگین دشمن بودند.
وی اظهار کرد: شما اصحاب رسانه روایت اول از جنایات دشمن را داشتید و هیمنه پوشالی آمریکا در غرب را فرو ریختید.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) افزود: اگر مجاهدات شما پس از شهادت مظلومانه رهبر حکیم انقلاب نبود، امروز دنیا طعم پیروزی جمهوری اسلامی بر استکبار جهانی را حس نمیکرد.
وی ضمن تبریک میلاد امامرضا(ع)، تصریح کرد: دهه کرامت امسال برگرفته از خون، حماسه، شرف، غیرت و مظلومیت بود.
انتهای پیام