کد خبر: 4351933
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۰
حجت‌الاسلام نظری منفرد:

مسیر بهشت از راه اهل‌بیت(ع) می‌گذرد

یک مدرس حوزه علمیه بر اهمیت ایمان به خدا، پیامبران و اهل‌بیت(ع) و لزوم حضور فعال و هماهنگ با امامان در زندگی دنیا تأکید کرد و گفت: راه اهل‌بیت(ع)، مسیر بهشت است و هرکس با حق باشد، در قیامت نیز با حق خواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی نظری منفرد، مدرس حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد، مدرس حوزه علمیه، شامگاه 22 اردیبهشت‌ماه، در جمع زائران حرم حضرت رضا(ع)، اظهار کرد: انسان آنچه را باید بر آن اعتقاد داشته باشد، خداوند در آیه ۲۸۵ سوره بقره بیان کرده است. «آمَنَ الرَّسُولُ بِما أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَبِّهِ وَ المُؤمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَ مَلائِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ لا نُفَرِّقُ بَينَ أَحَدٍ مِن رُسُلِهِ وَ قالُوا سَمِعنا وَ أَطَعنا غُفرانَكَ رَبَّنا وَ إِلَيْكَ المَصير؛ پيامبر(ص)، به آنچه از سوى پروردگارش بر او نازل شده، ايمان آورده است و همه مؤمنان(نيز)، به خدا و فرشتگان او و كتاب‌ها و فرستادگانش، ايمان آورده‌‏اند و می‌گویند ما در ميان هيچ يک از پيامبران او، فرق نمی‌گذاريم،(مؤمنان) گفتند: «ما شنيديم و اطاعت كرديم. پروردگارا! آمرزش تو را طلب می‌کنیم و بازگشت ما به سوى توست»‏.

وی با اشاره به سخن امام رضا(ع) به ابن ابی محمود که فرمودند: «ملازم راه ما باش که هرکس با ما باشد، ما هم با او خواهیم بود و هرکس از ما جدا شود، ما هم از او جدا خواهیم شد»، تأکید کرد: آنچه امام فرموده خیر دنیا و آخرت است و عمده ارتباط و اعتقاد ما با امام معصوم، روحی است. هماهنگی روحی با امام، شرط بهره‌مندی از همراهی با ایشان است؛ زیرا ممکن است فردی کنار معصوم باشد اما بهره‌ای نبرده باشد.

این مدرس حوزه علمیه در ادامه به اهمیت اتحاد مردم در برابر دشمن اشاره کرد و گفت: کشور ما در طول انقلاب مورد تجاوز قرار گرفت، فرماندهان و رهبران بزرگ به شهادت رسیدند، اما با عنایت خدا، اتحاد و اتفاق بین مردم شکل گرفت و حفظ این «ید واحده» مهم است. خداوند در سوره انفال می‌فرماید: «وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفشَلُوا وَ تَذهَبَ ريحُكُم وَ اصبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين». نزاع نکنید که سست می‌شوید و عظمت شما از بین می‌رود؛ حضور مردم در صحنه موجب تحقق وعده‌های الهی و عصبانیت دشمن است.

نظری منفرد با اشاره به آیه «وَ لَيَنصُرَنَ‌ اللَّهُ‌ مَن يَنصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيز» بیان کرد: اگر می‌خواهیم خدا و امامان را خشنود کنیم، باید حضور ما در صحنه ادامه داشته باشد و وعده‌های الهی تخلف‌ناپذیر است. همان‌طور که امام علی(ع) فرمودند، تفاوت ما با دشمن این بود که آنان برای فساد و ظلم و ما برای اعلی کلمه حق می‌جنگیدیم.

وی تصریح کرد: آثار پیروزی و فتح روشن است و باید در مسیر اهل‌بیت(ع) حرکت کنیم. اگر در دنیا با این بزرگواران بودیم، در آخرت نیز با ایشان خواهیم بود. روز قیامت هر گروهی با امام خود محشور می‌شود؛ امام حسین(ع) با اشاره به آیه «فَرِيقٌ‌ فِي الجَنَّةِ وَ فَرِيقٌ‌ فِي السَّعِير» تأکید کرد که هرکس با حق باشد، در قیامت نیز با حق خواهد بود.

این مدرس حوزه علمیه به جنایت صهیونیست‌ها اشاره کرد و گفت: هدف آنها قدرت‌طلبی است، اما ما به‌دنبال برتری کلمه حق هستیم. حضرت رضا(ع) خیر دنیا و آخرت را در معرفی راه مستقیم و صراط اهل‌بیت(ع) می‌داند. با توجه به حدیث ثقلین، چپ و راست گمراهی است و اگر به ثقلین چنگ بزنیم، در صراط مستقیم خواهیم بود و گمراه نخواهیم شد.

نظری منفرد با یادآوری رهبر شهید انقلاب، افزود: ایشان همیشه این آیه را تلاوت می‌کردند: «أَم يُرِيدُونَ كَيداً فَالَّذِينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكِيدُون». دشمنان تلاش کردند، اما به نتیجه نرسیدند. عمده کار ما، هوشیاری در برابر دشمن است و امروز اعتقاد، اخلاق و عمل ما باید هماهنگ با امام زمان(عج) باشد.

انتهای پیام
captcha