کد خبر: 4355144
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۵

ولایت الهی؛ مسیر رهایی از ظلمت‌ها و رمز انسجام جامعه اسلامی

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) با تأکید بر اینکه انسان ناگزیر از تبعیت از یک ولایت است، گفت: ولایت الهی انسان را از تاریکی‌ها نجات می‌دهد و ایمان، تقوا و عمل صالح سه شرط بهره‌مندی از این موهبت الهی است.

ولایت توحید؛ مسیر رهایی از ظلمت‌ها و رمز انسجام جامعه اسلامیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین جوشقانیان، سخنران حرم بانوی کرامت در محفل معارفی حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) که امروز ۹ خردادماه برگزار شد، ضمن تبریک دهه ولایت و امامت بر حجت ابن الحسن(عج)، اظهار کرد: ما همه ولایت داریم و این ولایت می‌تواند خوب یا بد و درست یا نادرست باشد.

وی با اشاره به اینکه ولایت به دو گونه ولایت الله و ولایت طاغوت است، بیان کرد: انسان‌ها یا اهل توحید و از خداوند تبعیت می‌کنند و یا خدای نکرده تحت ولایت ابلیس، طاغوت، هوا و هوس هستند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه(س) با بیان اینکه افرادی که ولایت توحید دارند از ظلمت‌ها رهانیده می‌شوند، گفت: افرادی که اهل ولایت کفر باشند، خداوند اجازه نمی‌دهد نور به قلب آن‌ها وارد شود.

وی با اشاره به اینکه همه به ولی نیاز دارند، ابراز کرد: انسان، مالک، رازق و خالق نیست پس قطعاً نیازمند ولیّی است که عالم، مالک، خالق و رازق باشد.

جوشقانیان با بیان اینکه اگر غدیر خم و ولایت امیرالمومنین(ع) تثبیت می‌شد امروز دنیا در تاریکی نبود، تصریح کرد: امروز به فضل الهی و به برکت خون شهدایی که تقدیم شدند، ستون فقرات طاغوت درحال شکسته شدن است.

وی با اشاره به اینکه ولایت از اوصاف خداوند است، بیان کرد: ولایت را مجانی به کسی نمی‌دهند و این موضوع در آیه ۱۲۷ سوره مبارکه انعام آمده است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه(س) افزود: بندگانی که چتر توحید بر سرشان باز می‌شود به‌خاطر عمل صالحشان خداوند ولی آن‌ها خواهد شد.

وی با بیان اینکه انسان برای اینکه ولایت شامل حالش شود باید سه ویژگی داشته باشد، گفت: در قرآن کریم و در سوره مبارکه آل عمران نخستین شرط، ایمان، دومین شرط در سوره جاسیه، تقوا و سومین شرط در سوره اعراف، عمل صالح است.

جوشقانیان با اشاره به اینکه شما باید باور داشته باشید که اراده خداوند با واسطه امام معصوم است، بیان کرد: ایمان یعنی توجه داشته باشید که قدرت واحد خداوند است.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین موشکی که ما امروز داریم وحدت و اتحاد است، اظهار کرد: بزرگ‌ترین میوه‌ای که امامین با عظمت ما در این مملکت به یادگار گذاشتند، میوه وحدت و انسجام است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه(س) ادامه داد: تقوا یعنی با پای وظیفه حرکت کنیم نه با پای غریضه و این را این شب‌ها باحضور مردم در خیابان‌ها مشاهده می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه عمل صالح به معنای عمل خداپسندانه است، بیان کرد: پرونده اعمال شهدای عزیز و بزرگوار ما سرشار از اعمال صالح و برکات اجتماعی است.

جوشقانیان با بیان اینکه هر عملی که انجام می‌شود باید زیر سایه ولایت باشد، اظهار کرد: حج، نماز و روزه نیز باید در مداری که خداوند ترسیم کرده یعنی ولایت توحید باشد.

وی با اشاره به اینکه هر کسی در این مدار، عطر و بوی ولی‌اللهی بیشتری بگیرد، درجه بیشتری خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: امروز نباید اجازه دهیم که سخن ولی امر روی زمین بماند و باید تمام تلاش ما در این عصر آخر الزمانی این باشد که فرمایشات ولی‌مان تحقق پیدا کند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha