کد خبر: 4363465
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۴
استاندار خراسان رضوی:

حفظ انسجام و پرهیز از التهاب‌آفرینی، ضرورت امروز کشور است

غلامحسین مظفری با قدردانی از عوامل اجرایی و امنیتی برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، ضمن تأکید بر ثبت تجربیات این رویداد، حفظ وحدت ملی، حمایت از تصمیمات کلان کشور و پرهیز از التهاب‌آفرینی را از مهم‌ترین الزامات شرایط کنونی دانست.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضویبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، امروز ۲۰ تیرماه، در ستاد استانی برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: انجام این مراسم، اداری نبود، بلکه از دل و جان انجام گرفت. پیش از برگزاری مراسم، بر دو محور مهم تأکید داشتیم؛ نخست، برگزاری باشکوه این مراسم به‌عنوان ادای دین به امام شهید که خوشبختانه به بهترین شکل محقق شد و دوم، حفظ امنیت و آرامش مردم که بنده شخصاً با بررسی‌های میدانی تلاش کردم موردی از قلم نیفتد.

وی با تقدیر و تشکر از مردم، سپاه و اعضای شورای تأمین، ادامه داد: این تجربیات باید ثبت و ضبط شود. هر یک از کمیته‌ها، تجربیات خود را مستندسازی کنند تا زحمات گسترده‌ای که انجام شده، به‌درستی تبیین شود و نشان دهد این حجم از کار با عشق و علاقه به امام شهید انجام گرفته است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: از این پس شرایط تغییر می‌کند. ما هیچ‌گاه نباید تلاش کنیم از رهبری جلوتر حرکت کنیم. هرکدام از ما حدود و اختیارات مشخصی داریم و نباید تصور کنیم که عقل و تشخیص ما برتر است یا هرکس بیشتر فریاد بزند و شعار دهد، دغدغه بیشتری نسبت به منافع کشور دارد. ساختار اداره کشور تعریف‌شده است و امروز نیز رهبر معظم انقلاب بر همه شئونات نظارت کامل دارند و تمامی مصوبات شورای عالی امنیت ملی، پس از تأیید ایشان اجرا می‌شود.

مظفری افزود: شاخص تصمیم‌گیری در حوزه‌های امنیتی، نظامی و سیاسی، شورای عالی امنیت ملی است و هیچ‌کس حق اهانت به این مجموعه را ندارد. منافع کشور در ساختاری تعیین می‌شود که همه ابعاد را به‌صورت همزمان مدنظر قرار می‌دهد. مهم‌ترین دغدغه پیش‌روی ما نیز معیشت مردم و مسائل اقتصادی است. در جنگی نابرابر قرار داشتیم و واقعیت این است که در برابر قدرت‌های بزرگ، مردانه ایستادگی کردیم. نباید حلاوت این پیروزی را از بین ببریم و باید در برخی مقاطع، تصمیم‌های سخت اما منطقی بگیریم؛ تصمیم‌هایی که شاید با احساسات همسو نباشد.

وی با بیان اینکه در مقاطعی فرصت استفاده بهتر از شرایط را از دست داده‌ایم، بیان کرد: اکنون در این مقطع حساس تاریخی، با پیروزی و ظرفیتی که در اختیار داریم، باید بهترین بهره را ببریم. التهاب‌آفرینی نه‌تنها خدمت نیست، بلکه خیانت به منافع ملی محسوب می‌شود. هیچ جنگی بدون مذاکره پایان نیافته و مهم آن است که در این مقطع زمانی، فرصت‌ها را از دست ندهیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: باید از افرادی که در صحنه دشوار مذاکرات در حال انجام وظیفه هستند، حمایت کنیم. در دو جنگ اخیر، جمع زیادی از فرماندهان برجسته خود را از دست دادیم و نباید امروز فضایی ایجاد شود که افرادی مانند آقای قالیباف، به‌گونه‌ای معرفی شوند که گویی در مسیر سازش حرکت می‌کنند.

مظفری ادامه داد: مذاکره، کمتر از میدان جنگ نیست و برداشتن هر گام به جلو یا بیان هر واژه در یک بیانیه، دشواری‌های فراوانی دارد. نباید روند مذاکرات را تخریب کنیم؛ این خود یک دستاورد مهم است. دوره جدیدی در کشور آغاز شده و به لطف خدا و در سایه رهبری، باید انسجام و وحدت شکل‌گرفته حفظ شود. وفاق برای پیشبرد اهداف نظام، یک ضرورت است و هرکس برخلاف آن حرکت کند، در مسیر خلاف منافع ملی گام برداشته است و امیدواریم شاهد چنین اتفاقی نباشیم.

در ادامه، امیرالله شمقدری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: محل دفن رهبر شهید تا لحظات پایانی به‌طور دقیق مشخص نبود و تنها در ۲۴ ساعت پایانی قطعی شد، اما آستان قدس رضوی آمادگی بسیار خوبی برای این موضوع فراهم کرد که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به تهدیدات دشمن، خاطرنشان کرد: مردم با مشاهده حضور نیروهای امنیتی، احساس امنیت کردند و باید به سپاه خداقوت گفت. دبیر شورای امنیت کشور، روز قبل، حین برگزاری و پس از مراسم در مشهد حضور داشت. همچنین استاندار و اعضای شورای تأمین تأکید داشتند که برای پایان یافتن مراسم تشییع عجله نشود و مردم باید اقناع شوند تا مراسم به شکلی باورپذیر به پایان برسد.

هیچ مورد فوتی در مراسم تشییع نداشتیم

در ادامه، محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: در مراسم حج، اربعین و دیگر اجتماعات بزرگ در کشورهای پیشرفته، معمولاً متناسب با جمعیت، حدود دو درصد شرکت‌کنندگان به خدمات سلامت نیاز پیدا می‌کنند. بر همین اساس، با پیش‌بینی حضور حدود هشت میلیون نفر، آمادگی ارائه خدمات به حدود ۱۸۰ هزار نفر را داشتیم.

وی افزود: در مجموع به ۵۷ هزار و ۵۹۱ نفر خدمات‌رسانی شد، در حالی که برای مراجعه ۱۸۰ هزار نفر نیز آمادگی کامل وجود داشت. پس از ارائه خدمات، انتظار می‌رفت بین نیم تا دو درصد از مراجعه‌کنندگان بدحال باشند، اما تنها ۴۱۴۹ نفر به بیمارستان‌ها منتقل شدند، ۱۸۷ عمل جراحی سبک انجام شد، تمامی بیماران منتقل شدند، چهار نفر همچنان بستری هستند و خوشبختانه هیچ مورد فوتی در این مراسم ثبت نشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خدمات حوزه سلامت، ادامه داد: در طول مراسم، ۷۰ بیمارستان سیار مستقر شد که تجربه‌ای موفق بود و حدود ۳۰ هزار نفر در این مراکز خدمات دریافت کردند. همچنین ۱۲ هزار و ۴۵ مورد عملیات در حوزه بهداشت انجام شد و ۶۰۷۵ نیروی اورژانس در طول مراسم حضور داشتند.

در بخش دیگری از این نشست، علی منیری، رئیس جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی، اظهار کرد: هر جا تجمع انبوهی برگزار می‌شود، یکی از اعضای جمعیت هلال‌احمر در آن حضور دارد. تیم مدیریتی استانداری، اتفاقی رقم زد که می‌تواند تجربه‌ای درس‌آموز باشد.

وی بیان کرد: مدیریت ارزشمند استاندار می‌تواند الگویی برای حکمرانی باشد. در تجمعات بزرگ، برقراری ارتباط با نیروهای اجرایی و امنیتی معمولاً دشوار است، اما در این مراسم، این ارتباط به‌خوبی برقرار شد.

انتهای پیام
captcha