کد خبر: 4365395
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۰
استاندار قم:

پدافند غیرعامل اثرگذاری حملات دشمن را کاهش می‌دهد

استاندار قم گفت: دشمن در جنگ به دنبال ضربات بیش‌تر و اثرگذارتر است ولی پدافند غیرعامل اثرگذاری این ضربات را کم‌تر می‌کند.

پدافند غیرعامل اثرگذاری حملات دشمن را کاهش می‌دهدبه گزارش ایکنا از قم به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری قم، اکبر بهنام‌جو استاندار قم در شورای پدافند غیرعامل استان قم که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی آتش‌نشانی و اورژانس زمان رسیدن آمبولانس در حوادث کاهش پیدا می‌کند و این موضوع نیازمند عقد تفاهم‌نامه است.

وی با اشاره به اینکه باید نیازمندی‌های مراکزی که به عنوان اسکان درنظر گرفته می‌شود، احصا شود، مطرح کرد: پس از احصای این نیازمندی‌ها باید متولیان هر بخش را مشخص و نیاز‌ها را اولویت‌بندی کنیم.

استاندار قم اضافه کرد: در همه بخش‌ها به بودجه نیاز داریم ولی هنر ما این است که در کنار اولویت‌بندی کردن نیازها، از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی نیز بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه در حوزه پدافند غیر عامل آئین تشییع پیکر رهبر شهید در قم یک رویداد ویژه بود که به بهترین شکل انجام شد، ادامه داد: در این رویداد ویژه مدیریت جمعیت، اسکان، سلامت مردم و آرامش هدایت جمعیت که هیچ ازحام مشکل‌سازی نداشتیم به بهترین شکل عمل شد.

بهنام‌جو با بیان اینکه در بحث زیرساخت‌ها نیز کمبود‌هایی داشتیم، تصریح کرد: باتوجه به اینکه این رویداد‌های ویژه اتفاقی هرساله نیست، وجود کمبود‌های زیرساختی می‌تواند طبیعی باشد.

وی اضافه کرد: دشمن در جنگ به دنبال ضربات بیش‌تر و اثرگذارتر است ولی پدافند غیرعامل اثرگذاری این ضربات را کم‌تر می‌کند همان‌طور که تجربه جنگ ۱۲ روزه موجب شد پدافند غیرعامل در جنگ چهل روزه بهتر عمل کند.

استاندار قم با اشاره به اینکه در بحث زیرساخت‌ها دشمن با حملات خود به دنبال کاهش تاب آوری مردم و ایجاد نا امیدی است، یادآور شد: دشمن ما دشمن همیشگی است و در حوزه پدافند غیرعامل باید برنامه‌ریزی منظمی داشته باشیم.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان قم گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، دو درصد از اعتبارات کلیه دستگاه‌های اجرایی استان باید به حوزه پدافند غیرعامل اختصاص یابد.

مهدی متقیان در حاشیه جلسه شورای پدافند غیرعامل استان قم و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، با اشاره به گستره فعالیت‌های پدافند غیرعامل در استان قم، اظهار کرد: این حوزه در ۱۱ محور دنبال می‌شود و در همین راستا مصوباتی برای ارتقای آمادگی استان به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مصوبات به تجهیز و برآورد پناهگاه‌ها و اسکان اضطراری اختصاص دارد، افزود: در حوزه تأمین امنیت غذایی نیز دوگانه‌سوز کردن ۳۰ درصد نانوایی‌های استان در دستور کار قرار گرفته که بخش قابل توجهی از آن اجرایی شده است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان قم همچنین به مصوبات حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در بخش رصد و پایش زیرساخت‌ها، به‌ویژه در زمینه پدافند زیستی، برنامه‌های خوبی تدوین شده است.

وی با تأکید بر شرایط خاص قم و برگزاری برنامه‌های مختلف با جمعیت‌های انبوه در این شهر، تصریح کرد: با توجه به حضور زائران و امکان میزبانی از جمعیت‌های میلیونی، افزایش آمادگی زیرساختی و عملیاتی در استان ضروری است.

انتهای پیام
خبرنگار:
الهام حلاجیان
captcha