کد خبر: 1220916
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۰
ویژه کارکنان؛

دوره آموزشی «اخلاق حرفه‌ای و اداری در اسلام» در دانشگاه آزاد خرم‌آباد برگزار شد

يك دوره كلاس آموزشی ضمن خدمت با موضوع «اخلاق حرفه‌ای و اداری در اسلام» ويژه كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.


گروه انديشه: يك دوره كلاس آموزشی ضمن خدمت با موضوع «اخلاق حرفه‌ای و اداری در اسلام» ويژه كاركنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد، رضا اسدزاده، مسئول دفتر مطالعات و آموزش نيروی انسانی دانشگاه آزاد واحد خرم‌آباد در اين رابطه گفت: با توجه به اينكه پايبندی كاركنان به مسئوليت‌های اخلاقی خود در هر پست و سازمانی منوط به شناخت دقيق از حقوق طبيعی و عناصر محيطی بوده اين دوره آموزشی برگزار شده است.


وی با بيان اينكه مبانی نظری اخلاق حرفه‌ای و اداری بر اساس آموزه‌های اسلامی از مهمترين خلأهای معرفتی در كشور است، افزود: در اين راستا با هدف افزايش دانش و مهارت مواجهه اثر بخش با معضلات اخلاقی اين دوره آموزشی برای كاركنان برگزار شد.


اسدزاده ادامه داد: مدرس اين دوره آموزشی حجت‌الاسلام قاسم متقی‌نيا، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد بود و طی برگزاری اين دوره شركت‌كنندگان با مفهوم اخلاق حرفه‌ای، جايگاه راهبردی اصول و ارزش‌های اخلاقی، مهارت مواجهه اثربخش با مسائل اخلاقی در سازمان به ويژه تعارضات اخلاقی، مبانی رفتار انسان از ديدگاه اسلام و نيز اهميت بهره‌وری و روند آن در بعد فرهنگی كار آشنا شدند.


وی ادامه داد: اين كلاس آموزشی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، 16 و 17 اردیبهشت‌ماه هفته جاری به مدت 16 ساعت برگزار شد و به شركت‌كنندگان گواهی شركت در دوره اعطا خواهد شد.

captcha