کد خبر: 1232671
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰

دين‌پژوهان و اساتيد نمونه حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان تقدير شدند

رئيس حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان، از برگزاری مراسم تقدير از دين‌پژوهان و اساتيد نمونه اين مركز در دانشگاه زنجان خبر داد.


گروه انديشه: رئيس حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان، از برگزاری مراسم تقدير از دين‌پژوهان و اساتيد نمونه اين مركز در دانشگاه زنجان خبر داد.


حجت‌الاسلام سعيد احمدی، رئيس حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اينكه فعاليت‌های آموزشی اين حوزه از سال گذشته در دانشگاه زنجان آغاز شده است، گفت: ارائه مباحث حوزوی و دانشگاهی در فضايی جداگانه و در كنار ادامه تحصيل در دانشگاه‌ها، يكی از مهم‌ترين ويژگی‌های اين حوزه در سطح كشور و همچنين در دانشگاه زنجان به‌شمار می‌رود.


وی افزود: در حال حاضر كلاس‌های دوره نخست پذيرش دين‌پژوه در حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان برگزار شده و امتحانات پايانی اين دوره از 27 خردادماه امسال به صورت رسمی آغاز خواهد شد.


رئيس حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان، با تأكيد بر اينكه 12 واحد آموزشی در قالب 6 عنوان درسی به دين‌پژوهان اين حوزه در ترم تحصيلی نخست ارائه شده است، اظهار كرد: با توجه به اين‌كه برخی از دين‌پژوهان موفق به گذراندن 2 تا 3 درس خود در اين حوزه نشده‌اند، دوره «نواقصی» از ابتدای تابستان امسال برای آنان برگزار خواهد شد.


حجت‌الاسلام احمدی تصريح كرد: در حال حاضر ثبت‌نام از افرادی كه در دوره «نواقصی» شركت خواهند كرد، آغاز شده و پيش‌بينی می‌شود كه تا قبل از فرارسيدن ماه مبارك رمضان، تمامی دين‌پژوهان 12 واحد درسی خود را گذرانده باشند.


وی، با اشاره به برگزاری مراسم تقدير از دين‌پژوهان و اساتيد نمونه اين مركز، ابراز كرد: نظم در كلاس‌ها، حضور فعال در بحث‌های كلاسی، حسن خلق و كسب حدنصاب نمره در آزمون ميان‌ترم حوزه از سوی دين‌پژوهان و تحليل نظرسنجی از آنان جهت انتخاب مدرسان نمونه، شاخص‌هايی است كه برای انتخاب دين‌پژوهان و استيد نمونه اين حوزه مورد توجه قرار گرفته است.


اين كارشناس مسائل مذهبی خاطرنشان كرد: از ميان 130 نفر از خواهران دين‌پژوه اين مركز، 6 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده و از ميان برادران نيز 4 دين‌پژوه نمونه انتخاب شدند.


رئيس حوزه علوم اسلامی دانشگاهيان زنجان در پايان، يادآور شد: در اين مراسم كه هفته گذشته در دانشگاه زنجان برگزار شد، 14 نفر از اساتيد نمونه اين حوزه نيز مورد تقدير قرار گرفتند.

captcha