گروه انديشه: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان اليگودرز از برگزاری دو هزار و 200 جلسه سخنرانی ويژه رمضان امسال با حضور 74 مبلغ و مبلغه در اين شهرستان خبر داد.
حجتالاسلام صادق جعفرپور، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان اليگودرز در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در تشريح فعاليتهای اداره تبليغات اسلامی اليگودرز طی ماه رمضان امسال از برگزاری دو هزار و 200 جلسه سخنرانی ويژه رمضان امسال با حضور 74 مبلغ و مبلغه در اين شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به بررسیهای انجام شده و گزارشات مبلغان اعزامی 2200 جلسه سخنرانی در مساجد و هيئات مذهبی شهر و روستاهای شهرستان اليگودرز به مناسبت ماه مبارك رمضان برگزار شده است.
وی گفت: مبلغان اعزامی در اين جلسات به تببين اهميت و فلسفه اين ماه مبارك و معرفی ابعاد زندگانی و گفتار و كردار امام حسنمجتبی(ع)، حضرت زينب(س) و امام علی(ع) و بيان ويژگیهای روز قدس و عيد فطر برای حاضران پرداختند.