کد خبر: 1324727
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸

هشتمین شماره دوفصلنامه «حکمت معاصر» منتشر شد

گروه اندیشه: هشتمین شماره دو فصلنامه علمی ـ پژوهشی «حکمت معاصر» به مدیر مسئولی و سردبیری حمیدرضا آیت‌الهی توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، هشتمین شماره دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی «حکمت معاصر» با مقالاتی همچون «الگوهای بررسی دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی درباره برهان وجودی» از علی افضلی، «اصالت وجود و اصالت ماهیت؛ مواجهه دو مسئلهٔ فلسفی یا دو نظام فلسفی؟» از رضا اکبری و «بررسی برهان علامه طباطبایی بر اتحاد عاقل و معقول» از محمدهادی توکلی و محمد سعیدی‌مهر منتشر شد.



بنا بر این گزارش، «بررسی و نقد دیدگاه محمدعابد الجابری درباره تشیع» از محمود جنیدی جعفری و سیدسعید جلالی، «مسئله تشخص از منظر خواجه طوسی و ملاصدرای شیرازی» از سیدعباس ذهبی، «ماهیت تاریخی امکان و تحقق فلسفه اسلامی» از نجیب‌الله شفق و محمد فنایی اشکوری، «بررسی و تبیین واقع‌نمایی ادراکات از نظر ملاصدرا» از محمد نجاتی و احمد بهشتی دیگر مقالات شماره هشتم دوفصلنامه «حکمت معاصر» است.



یادآور می‌شود دو فصلنامه علمی ـ پژوهشی «حکمت معاصر» به صاحب امتیازی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مدیر مسئولی و سردبیری حمیدرضا آیت‌الهی منتشر می‌شود و علاقه‌مندان به این حوزه پژوهشی می‌توانند جهت ارتباط با مجله و دریافت فایل تمام متن این شماره از فصلنامه حکمت معاصر و شماره‌های قبل به نشانی اینرنتی wisdom.ihcs.ac.ir مراجعه کرده و یا با تلفکس88052017 تماس حاصل کنند.

captcha