
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، شب شعراز نیزه تا قلم شب گذشته، 10 آذرماه به همت کانون شعر و ادب دانشگاه فردوسی مشهد و موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی در سالن آمفیتئاتر دانشگاه فردوسی با حضور شعرای آیینی استان و کشور برگزار شد.
در این مراسم سیدرضا مؤید، شاعربرجسته و پیشکسوت شعر آیینی خراسان، غلامرضا شکوهی، عضو شورای انجمن ادبی آستان قدس رضوی، محمد جواد غفورزاده(شفق)، دبیرشورای انجمن شعر رضوی، حسن بیاتانی یکی از مهمانان ویژه از شهر مقدس قم، محمد مهدی سیار، شاعر برجسته آیینی از تهران، حمیدرضابرقعی از تهران و جمعی از شاعران دانشجو از جمله طاها خراسانی، بابک تمیز، حسن شیرزاد، سمانه مصدق و ... حضور داشتند.
در ادامه مراسم، مجری با دعوت ازبابک تمیز یکی از شاعران آیینی خراسان است از او خواست تا برای قرائت شعر خود به روی سن بیاید، سپس استاد محمد نیک، شاعر برجسته شعر آیینی خراسان نیز ضمن خیر مقدم وعرض تسلیت به مناسبت ایام محرم با اشاره به اینکه به مناسبت سالروز شهادت شهید مدرس، یک دو بیتی را به روح پاک ایشان تقدیم کرد.
سید علی رضایی یکی دیگر از شاعران شعر آیینی خراسان، در بخش دیگری از مراسم، شعری در وصف حضرت ابوالفضل(ع) قرائت کرد، حسن شیرزاد نیز از دیگر شعرایی بود که شعری را در وصف امام زمان(عج) قرائت کرد.
همچنین غلامرضا شکوهی، عضو شورای انجمن ادبی آستان قدس رضوی در بخش دیگری از این مراسم، با ذکر شعری از حضرت زینب(س) برنامه را ادامه داد و سپس حسن بیاتانی، شاعر آیینی از شهر مقدس قم به شعرخوانی پرداخت.
بنا بر این گزارش در ادامه مراسم نماهنگ کعبه دل در مورد کربلا پخش شد بعد از آن شاعر روشندل، سمانه مصدق، یک رباعی را در وصف محرم قرائت کرد.
در ادامه مراسم سیدرضا مؤید، پیشکسوت شعر آیینی خراسان شعری در وصف محرم، طاها خراسانی غزل مثنوی در باب پیرغلام امام حسین(ع)، حبیب ابن مظاهر و سعید تقی نیا، عضو انجمن شعر آستان قدس رضوی غزل مثنوی در وصف کربلا را برای حاضران در این مراسم قرائت کردند.
محمد مهدی سیار یکی از شاعران آیینی از شهر تهران ضمن خواندن شعر مرگ بر آمریکا که این روزها از طریق رسانه تب و تاب عجیبی در دل مردم ایجاد کرده به قرائت غزلی در وصف عاشورا پرداخت، سپس سید حمیدرضا برقعی، شاعر آیینی از شهر تهران، هاشم رضازاده از شاعران آیینی خراسان رضوی شعری در وصف حضرت ابوالفضل(ع) و محمدجواد غفورزاده(شفق)، دبیر شورای شعر رضوی، غزلی در مدح حضرت زینب (ص) خواندند.
یادآور می شود، در بخش پایانی و حسن ختام مراسم، گروه تعزیه خوان متوسلین به حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) به تعزیهخوانی پرداختند.