کد خبر: 1428671
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳
حجت‌الاسلام رفیعی:

حضور غیرضروری زنان در اجتماع مخالف آموزه‌های دینی است

گروه حوزه‌های علمیه: عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تاکید کرد: زنان باید از حضور غیرضروری در جامعه و از برخورد با نامحرمان خودداری کنند و حضور آنان تنها در حد ضرورت باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه، 21 تیرماه در چهاردهمین روز ماه مبارک رمضان در جلسه تفسیر حرم حضرت معصومه(س) اظهار کرد: در شش آیه نخست این سوره 20 صفت خدا آمده است و این شش آیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به ظاهر و باطن بودن خدا ادامه داد: خداوند جسم نیست، ولی آثار وجود او آشکار است و کنه ذات او مخفی به همین دلیل فرموده‌اند که در ذات خدا تحقیق و بررسی نکنید.

رفیعی با بیان اینکه خداوند بر همه چیز محیط است و احاطه دارد، عنوان کرد: اگر کسی واقعا و از باطن وجود به این صفات یقین و باور داشته باشد، وسوسه و ترس و نگرانی از دل او زدوده خواهد شد.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به آفرینش شش روزه آسمان‌ها و زمین تصریح کرد: خلقت آسمان و زمین البته نه در شش روز مصطلح امروزی، بلکه در شش دوره آفریده شده است.

رفیعی با اشاره به عبارت «هو معکم» اظهار کرد: اگر انسان همین یک عبارت را در تمام لحظات و آنات زندگی مورد توجه قرار دهد و به آن معتقد باشد دیگر گناه نمی‌کند، غصه برای آینده و زن و فرزند نمی‌خورد زیرا دوربین مخفی است که همه اعمال انسان را ثبت و ضبط می‌کند.

وی تاکید کرد: بانوان بدحجاب و کسانی که مبتلا به چشم چرانی هستند بدانند خداوند هر آنچه سر و هر آنچه مخفی است، می‌داند و از همه لحظات فیلم گرفته می‌شود و در قیامت به انسان نشان می‌دهند.

رفیعی با اشاره به وضعیت حجاب ادامه داد: در زمان حکومت امام علی(ع) ایشان به شدت با پرسه زدن زنان در بیرون و خروج بی دلیل از خانه برخورد می‌کردند و امروز هم ما نمی‌گوئیم مخالف بیرون آمدن زنان هستیم نه، برخی مشاغل است که مخصوص بانوان است و حضور آنان در اجتماع لازم است، ولی بی دلیل و برای پرسه زدن در خیابان و بازار و ... جایز نیست؛ مردان نباید اجازه دهند زنان به نانوایی بروند و خرید کنند، مگر اینکه ضرورتی وجود داشته باشد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه بسیاری از گناهان از روی جهل و هوا و هوس است، اظهار کرد: آنچه در میان 20 صفت خداوند در این شش آیه مورد تاکید من است، این سه صفت است؛ یکی اینکه انسان بداند خداوند با اوست در هر کجا که باشد؛ بداند او آگاه به ذات و درون انسان است و بداند که بازگشت او به سوی خداست و باید پاسخگوی اعمال خود در روز قیامت باشد.

captcha