کد خبر: 1463127
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹
ضمیری خواستار شد:

اختصاص ردیف بودجه سنواتی کشور برای پروژه بافت پیرامون حرم رضوی

گروه اجتماعی: شهردار منطقه ثامن مشهد گفت: ایجاد ردیف بودجه سنواتی کل کشور، تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت به مالکان بافت جهت تجمیع قطعات و معافیت مالیاتی سرمایه‌گذاران بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی جزو مطالبات شهرداری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حمید ضمیری، شهردار منطقه ثامن مشهد، صبح امروز، اول آبان‌ماه در نشست مشترک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که در محل هتل ولایت مشهد برگزار شد، با بیان اینکه سالیانه بیش از 25 میلیون زائر به مشهد سفر می‌کنند، اظهار کرد: عمده زائران ورودی به شهر مشهد در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی تردد و سکنی دارند.

وی با اشاره به این مطلب که مشکلات بافت پیرامون حرم مطهر رضوی در سال 72 در چهار محور شناسایی شده است، گفت: بحث ریزدانگی واحدهای مسکونی اطراف حرم رضوی یکی از مشکلات عدیده این بافت است، به طوری‌که 40 درصد واحدهای این منطقه بین 75 تا 150 متر هستند.

ضمیری ادامه داد: مشکل دیگر این بافت، ناپایداری و فرسودگی واحدهای مسکونی است که از مقاومت لازم برخوردار نیستند، همچنین نفوذناپذیری، وجود معابر غیراستاندارد و بحث سرانه‌های خدماتی از مشکلات بعدی این بافت به شمار می‌روند.

وی با بیان اینکه مساحت کل محدوده بافت پیرامون حرم مطهر رضوی 366 هکتار و محدوده حرم مطهر 42 هکتار است، اظهار کرد: ویژگی‌های طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی شامل پیش‌بینی رینگ و حلقه جمع‌آوری ترافیک در اطراف حرم و افزایش دسترسی‌ها از 4 به 8 دسترسی به صورت ره‌باغ و پیاده‌رو می‌شود.

شهردار منطقه ثامن مشهد در ادامه به افق طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی اشاره و عنوان کرد: در افق طرح ایجاد 150 هزار تخت در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی پیش‌بینی شده است، همچنین افزایش فضای سبز از2.5 هکتار به 60 هکتار در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون شش هزار و 200 میلیارد تومان در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی هزینه شده است، گفت: از این مبلغ حدود دو میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و مابقی توسط شهرداری و شرکت عمران و مسکن‌سازان ثامن هزینه شده است.

ضمیری افزود: احداث زائرسراهای ارزان قیمت در اطراف حرم رضوی از دیگر پروژه های در دستور کار است که امیدواریم با جدیت و عنایت بیشتر دولت و مجلس مراحل اجرایی آن هر چه سریع‌تر انجام شود.

وی با تأکید بر این مطلب که 11 هزار میلیاردتومان دیگر برای تکمیل پروژه نیاز است، گفت: عدم وجود زیرساخت‌ها و تأسیسات زیربنایی، کمبود منابع مالی مناسب و کم هزینه به منظور تأمین فضاهای عمومی و عدم اجرای مصوبات هیئت وزیران از چالش‌های اجرای طرح به شمار می‌رود.

شهردار منطقه ثامن مشهد در پایان تأکید کرد: ایجاد ردیف بودجه سنواتی کل کشور، تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت به مالکان بافت جهت تجمیع قطعات و معافیت مالیاتی سرمایه‌گذاران بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر رضوی جزو مطالبات شهرداری است.

captcha