کد خبر: 1472506
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
در بیانیه‌ای؛

آیت‌الله‌العظمی مکارم هجوم اسرائیل به نمازگزاران مسجدالاقصی را محکوم کرد

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمى مکارم شیرازى با صدور بیانیه‌ای هجوم بى‌رحمانه صهیونیست‌ها به نمازگزاران مسجدالاقصى را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حمله وحشیانه به بیت‌المقدس این روزها اخبار نگران‌کننده‌اى از شهر بیت‌المقدس و تجاوز صهیونیست‌ها به مسجدالاقصى به گوش مى‌رسد. حمله وحشیانه صدها سرباز اسرائیلى به نمازگزاران فلسطینى و آتش زدن بخش‌هایى از مسجدالاقصى که براى نخستین بار بعد از 47 سال تکرار شده، موضوعى نیست که سکوت در برابر آن جایز باشد. صهیونیست‌هاى افراطى چنان گستاخ و جسور شده‌اند که علاوه بر این تجاوز با انجام تظاهرات در اطراف قبله اول مسلمانان خواستار تخریب مسجدالاقصى و ساخت معبدى از خودشان روى آن شده‌اند.

ما ضمن تشکر از برخى رهبران و مقامات دینى و مردم کشورهاى اسلامى از جمله نمازگزاران نماز جمعه در تهران و شهرستان‌ها که بلافاصله نسبت به این هتک حرمت واکنش نشان دادند از سایر مقامات و ملل جهان اسلام و مردم آزاده دنیا و مجامع بین‌المللى مصرانه مى‌خواهیم که در برابر این جنایات و هتک حرمت‌ها و نقشه‌هاى شوم و خطرناک ساکت ننشینند و از تمام امکانات و ظرفیت‌هاى خود براى جلوگیرى از این حرکات شوم و خطرناک صهیونیست‌ها استفاده کنند. ان ربک لبالمرصاد

captcha