کد خبر: 1475089
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۴

دیدار اصحاب فلسفه و ادبیات با علاقه‌مندان در شهر کتاب شهید بهشتی

گروه اندیشه: جمعی از اصحاب فلسفه و فرهنگ نظیر دکتر ضیاء موحد، دکتر یوسف اباذری، دکتر میرجلال‌الدین کزازی و ... روز پنج‌شنبه در شهر کتاب شهید بهشتی گرد هم‌می‌آیند و با علاقه‌مندان گفت‌وگو می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جمعی از اصحاب فلسفه و فرهنگ و مولفان و مترجمان در پاسخ به فراخوان احمد مسجد جامعی در شهر کتاب شهید بهشتی گرد هم می‌آیند و درباره‌ آثارشان با علاقه‌مندان گفت‌وگو می‌کنند.

بر اساس این گزارش، دکتر ضیاء موحد، دکتر یوسف اباذری، دکتر میرجلال‌الدین کزازی، دکتر حسین معصومی‌همدانی، مصطفی مستور، دکتر شاپور اعتماد، دکتر مهدی محبتی و ... برخی از اصحاب فلسفه و فرهنگ هستند که در روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان، ساعت ۱۶ با علاقه‌مندان آثار خود به گفت‌وگو می‌نشینند.

این گردهم‌آیی در شهر کتاب شهید بهشتی واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود و حضور کلیه دانشجویان و علاقه‌مندان به فلسفه و ادبیات در آن آزاد است.

محمود
|
-
|
۱۳۹۳/۰۸/۲۸ - ۱۳:۳۰
0
0
استاد دینانی هم هست؟
captcha