کد خبر: 2517937
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳

ششمين سالگرد ارتحال آيت‌الله فاضل لنكرانی برگزار شد

گروه حوزه‎های علميه: مراسم ششمين سالگرد رحلت آيت‎الله‎العظمی فاضل لنكرانی شب گذشته در مسجد اعظم قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) در اين مراسم كه شب گذشته، پنجشنبه 22فروردين ماه در قم برگزار شد، آيات عظام نوری همدانی، جوادی آملی، گرامی، علوی گرگانی، سبحانی حضور داشتند؛ همچنين علی لاريجانی رئيس مجلس شورای اسلامی، نماينده دفتر مقام معظم رهبری در قم و بيوت ساير مراجع، اعضای جامعه مدرسين حوزه علميه قم، استاندار قم، فرماندار قم وبرخی از مديران شهر و استان قم حضور داشتند.
در اين مراسم حجت‎الاسلام والمسلمين كاظم صديقی، امام جمعه تهران با بيان اين مطلب كه علم و اخلاق از طريق دانشمندان و علما در جامعه رواج می‌يابد، اظهاركرد: برای متخلق بودن و برای طی كردن مراحل سير و سلوك، همواره بايد پشت سر عالمان دين‎شناس حركت كرد و علما نيز هميشه به اين وظيفه مهم خود عمل كرده‎اند.
وی افزود: علما و مراجع تقليد شيعه در طول تاريخ همواره به رسالت تاريخی خود يعنی پاسخگويی به شبهات اعتقادی و فلسفی مردم پرداخته‎اند و آنچه سبب شد اسلام در مسير عزت و تعالی قرار گيرد تبليغ صحيح توسط روحانيون بود.
امام جمعه موقت تهران با بيان اين مطلب كه مرحوم آيت‌الله فاضل لنكرانی از برجسته‌ترين علمای حوزه شيعه در عصر حاضر بود، عنوان كرد:ايشان پس از رحلت نيز مسير را به روی گمشدگان حقيقت آشكار ساختند كه به بركت اقدامات جالب علمی ايشان بود.
وی با اشاره به مراتب اخلاقی و علمی آيت‎الله‎العمظی فاضل لنكرانی عنوان كرد: ايشان شاگرد مبرز آيات عظام بروجردی و امام راحل بودند و در خدمت اين حضرات به درجه اجتهاد و مرجعيت رسيدند.
صديقی با بيان اين مطلب كه آيت‌الله فاضل لنكرانی(ره) مربی و مدرس شاگردان مبرز بسياری برای اسلام و انقلاب بود، تصريح كرد: ايشان هميشه تلاشی وصف ناشدندی در امر ترويج دين و اخلاق دينی داشت و هميشه سعی می‎كرد كه نام و ياد استاد گرانقدر خود را برای شاگردان و مردم زنده نگاه دارد.
امام جمعه موقت قم با اشاره به سوابق مبارزاتی و سياسی مرحوم آيت‌الله فاضل لنكرانی، عنوان كرد: حركت اين مرجع از ابتدای شروع نهضت امام راحل و طی كردن اين مسير سخت و حساس با حضرت امام از جمله افتخارات اين مرجع تقليد شيعه است.
وی با اشاره به حمايت‎های بی دريغ آيت‌الله فاضل لنكرانی(ره) از مقام معظم رهبری در طول سالهای رهبری ايشان، گفت:ايشان به عنوان يكی از بزرگترين مراجع عظام تقليد شيعه همواره در حمايت از نظام ولايت فقيه پيشگام بود و حق بزرگی به اين انقلاب دارند.
امام جمعه موقت تهرانی يكی از آثار ماندگار اين مرجع فقيد را راه‌اندازی مركز فقهی ائمه‌اطهار (ع) به عنوان يكی از مجموعه‌های حوزوی بزرگ شيعه، عنون كرد و گفت: اين مركز با توان بسيار بالای خود می‎تواند خدمات بسيار ارزشمندی به شكوفايی علوم حوزوی و ادامه مسير علمی در حوزه ارايه كند.
وی با ذكر اين مطلب كه اين مركز فقهی ائمه اطهار(ع) از پايگاه‌های مهم ترويج مبانی شيعی است، گفت: وجود اين پايگاه عظيم برای تربيت صحيح دينی طلاب و سربازان امام زمان(عج) بسيار مهم است كه می‎توانند به مبانی دقيق و صحيح دست پيدا كرده و آن را به مردم نيز منتقل كنند.
صديقی، تلاش زايدالوصف مرحوم آيت‌الله فاضل لنكرانی در مقابله با شبهات اعتقادی را از مهمترين بخش‎های زندگی ايشان ذكر كرد و افزود: ايشان سعی می‎كردند با تكيه به منابع اصيل اسلامی فرق انحرافی و ضد دين چون وهابيت را محكوم كنند و هميشه به وظيفه پاسداری از حريم دين و ولايت پايبند بود.
وی گفت: اين مرجع بزرگ تقليد هميشه سعی می‎‌كردند با برگزاری مراسمات ويژه ايام فاطميه نام و ياد حضرت زهرا(س) را در جامعه زنده نگاه دارند و به همين جهت برگزاری مجالس فاطميه در بيت خويش را نيز به شكل يك وصيت به بازماندگان خويش اعلام كردند.
captcha