کد خبر: 2524062
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

رشته تبليغ در موسسه حوزوی امام رضا(ع) راه‌اندازی شد

گروه حوزه‌های علميه: معاون آموزش و تهذيب مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) از راه‌اندازی رشته تبليغ در سطوح دو و سه حوزه در اين موسسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحمدرضا شريعتمدار، معاون آموزش و تهذيب مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به برخی از برنامه‌های آموزشی وپژوهشی اين موسسه در سال جاری اظهار داشت: يكی از برنامه‌های آموزشی كه هم اكنون در حال پيگيری است، پذيرش طلاب و دانش‌پژوهان جديد در رشته‌های فعال موسسه است.
وی با بيان اينكه اين موسسه، امسال در هفت رشته و گرايش اقدام به پذيرش طلاب كرده است، افزود: پذيرش امسال برای سطح دو در رشته‌های علوم اسلامی با گرايش تاريخ اسلام و علوم اسلامی با گرايش تبليغ و در سطح سه برای رشته‌های تاريخ اهل‌بيت(ع) و تشيع، تبليغ، تبليغ با گرايش حج و شيعه‌شناسی است.
معاون آموزش و تهذيب مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) در خصوص رشته‌های جديد گفت: از رشته‌های ارائه شده رشته علوم اسلامی با گرايش تبليغ در سطح 2 و رشته تبليغ سطح 3 برای اولين بار است كه اقدام به پذيرش می‌كند كه البته اين رشته دارای مزايای ويژه ‌ای چون بهره‌مندی از اساتيد مبرز و صاحب‌نظر است.
وی در بخش ديگری از سخنان خود امتيازات تحصيل در اين موسسه حوزوی را مد نظر قرار داد و گفت: با توجه به سبقه حوزوی اين موسسه ، بهره مندی از شهريه و كمك هزينه‌‌ی مناسب تحصيلی ويژه اعطايی مؤسسه مطابق مقررات از جمله مزايای اين مركز است
حجت‌الاسلام والمسلمين شريعتمدار دريافت مدرك رسمی در رشته مربوطه از مركز مديريت حوزه‌های علميه، امكان ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر در حوزه‌ها و دانشگاه‌های كشور و استفاده از ديگر امكانات آموزشی را از ديگر مزايای تحصيل در اين موسسه عنوان كرد.
وی در ادامه با اشاره به اهتمام اين موسسه به امر پژوهش، در خصوص امكانات و حمايت‌های اين بخش نيز تصريح كرد: استفاده از كتابخانه تخصصی با بيش از 20 هزار جلد كتاب در موضوعات مختلف، استفاده از پايگاه اطلاعاتی، تشكل‌های پژوهشی، برگزاری كارگاه‌های روش تحقيق در طول سال، كارگاه‌های آشنايی با اصول و مهارت‌های پايان‌نامه‌نويسی، برگزاری دوره‌های كوتاه مدت آموزشی و نشست‌های تخصصی، حمايت‌های مادی از پژوهشگران و اساتيد پژوهشی و انتشار مطالب و مقاله‌ها در مجله اسلام‌پژوهان موسسه از جمله حمايت‌ها و برنامه‌های پژوهشی موسسه است.
معاون آموزشی و تهذيب مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) حمايت از پايان‌نامه‌های حوزوی را بخش ديگری از فعاليت‌های اين مؤسسه ذكر كرد و گفت: اين موسسه در راستای مأموريت نوين و با هدف حمايت از استعدادهای خلاق حوزوی و گسترش و تعميق علوم و معارف اسلامی مبادرت به راه‌اندازی دوره‌های حمايتی از رساله‌های سطح4 حوزه را در گرايش‌های انديشه معاصر مسلمين، فقه سياسی، حكمت و عرفان اسلامی و فلسفه علوم اجتماعی نموده و سعی دارد با حمايت‌های پژوهشی و آموزشی در دو سال تحصيلی با بهره‌گيری از اساتيد برجسته حوزوی و دانشگاهی و پرداخت شهريه مناسب دوره سطح 4 به ارتقای سطح دانش و آگاهی طلاب و فضلای حوزه علميه گام مؤثری متناسب به نياز جامعه اسلامی بردارد.
وی در بخش پايانی سخنان خود از علاقه‌مندان تحصيل در موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) خواست تا جهت ثبت نام در اين موسسه و كسب اطلاعات بيشتر به آدرس قم، بلوار محمد امين(ص)، سه راه سالاريه، موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) و يا نشانی اينترنتی http://maoe.dte.ir مراجعه و يا شماره تلفن 21160 داخلی های 6210 و 6212 تماس حاصل كنند.
captcha