کد خبر: 2535535
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۵

دومين جلسه بصيرت سياسی در حوزه علميه ايلام برگزار شد

گروه حوزه‎های علميه: دومين جلسه بصيرت سياسی به همت معاونت تهذيب حوزه علميه ايلام، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) برنامه‎های فرهنگی و تهذيبی و سياسی حوزه علميه استان ايلام در بخش‎های مختلف برگزار می‎شود كه از جمله برنامه‎های معاونت تهذيب اين حوزه همزمان با نزديكی به ايام انتخابات رياست جمهوری برگزاری نشست‎های مستمر فرهنگی و سياسی با حضور طلاب اين استان است.
از جمله برنامه‎های اخير در اين حوزه می‎‏توان به برگزاری دومين جلسه بصيرت سياسی ويژه انتخابات رياست جمهوری اشاره كرد كه اين نشست پنجشنبه هفته گذشته در مدرسه علميه صاحب‎الزمان شهر ايلام برگزار شد.
در اين نشست سياسی حجت‎الاسلام والمسلمين وعد مرادبيگی، مدير حوزه‎های علميه استان ايلام در اين نشست به بررسی جايگاه ولايت فقيه و نقش مهم رهبری در هدايت نظام در برهه‎های حساس نظام به ويژه انتخابات پيش رو پرداخت و در ادامه به بررسی و تحليل پازل انتخاباتی و معرفی اجمالی برخی از نامزدها پرداخت.
گفتنی است، اين نشست‎ها در فواصل زمانی مشخص تا انتخابات رياست جمهوری در حوزه علميه استان ايلام برگزار می‎شود.
captcha