کد خبر: 2538706
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷
خانم قندهاری ملاحظه فرمایند

جريان دروغين احمد الحسن در مشهد بررسی می‌شود

مدير گروه اديان و مذاهب دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری نشست تحليل و بررسی جريان نوين مهدويت( احمد الحسن يمانی) در مجتمع شهيد هاشمی نژاد دفتر تبليغات خراسان مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع رسانی دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم شعبه خراسان رضوی حجت مدرسی، مدير گروه اديان و مذاهب دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی، از برگزاری نشست تحليل و بررسی جريان نوين مهدويت(احمد الحسن يمانی) در مركز فرهنگی تبليغی شهيد هاشمی نژاد خبر داد و اظهار داشت: قرار است بعد از اولين نشست تحليل و بررسی جريان نوين مهدويت از بين طلاب علاقه مند، حلقه تخصصی نقد جريان يمانی و يا به صورت تخصصی ترحلقه نقد مذاهب دروغين ايجاد شود و از كسانی كه به صورت پژوهشی و حرفه ای تمايل دارند كه فعاليت داشته باشند در راستای مبارزه با اين فرق كتاب جزوه ارائه كنند.
وی با اشاره به فعاليت پررنگ جريان يمانی در فضای مجازی اظهار داشت: اميد است شكل گيری اين حلقه های تخصصی منجر به راه اندازی سايت و فعاليت در شبكه های اجتماعی و مستند سازی در اين زمينه شود.
مدرسی ازادامه سلسله وار اين نشست ها به صورت تخصصی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: برگزاری نشست های نقد فرقه يمانی با حضور استادان با هدف تربيت استاد در زمينه مبارزه با اين فرقه ها و ارائه توليدات فرهنگی مكتوب در فضای مجازی به صورت زبان های مختلف است.
مدير گروه اديان و مذاهب دفتر تبليغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: در ايران آيت الله وحيد خراسانی در برابر اين فرقه يمانی احساس خطر كردند و فعاليت های تبليغی به شكل كلاس های درس برای مقابله با اين جريان دارند.
در قبيله احمد الحسن، سيد وجود ندارد
وی درباره فرقه يمانی گفت: احمد الحسن كه معروف به جريان يمانی است اسم اصلی اش احمد اسماعيل گاطع است و عراقی و متولد بصره و در قبيله و عشيره ای كه زندگی می كند سيد نيست ولی اين فرد ادعايش اين است كه از نسل امام زمان (عج) است و از فرزندان ايشان است و با چهار واسطه به ايشان وصل است و مدعی است كه از طرف امام زمان مأمور شده است كه مقدمات ظهور را فراهم سازد.
وی افزود: احمد الحسن مدعی است كه مبنا و بنای خيلی از روايات كه در مورد امام زمان (عج) از پيامبر و اهل بيت (ع) رسيده است درباره او است و موعود پيامبر (ص) است و بسياری از روايات را منتسب به خودش می داند و اين روايات در واقع نويد آمدن احمد الحسن را داده است.
مدرسی در ادامه با بيان اين كه از زمانی كه احمد الحسن در عراق در12 سال پيش ظهور كرد فتنه و جنگ های داخلی نيز به راه افتاد، اظهار داشت: اين جريان مخالفت بسيار شديدی با علما و به خصوص با آيت الله سيستانی دارد و معتقد است كه آنان موانع ظهور هستند و بايد نابود شوندو دشمنی سرسختی با مراجع دارند.
وی در ادامه تعريف فرقه يمانی با بيان اين كه تبليغ اين جريان در جهان عرب بسيار است و در كشور خودمان نيز طرفدارانی پيدا كرده است و در زبان انگليسی و فارسی چند سالی است كه كتاب هايی از اين فرقه منتشر شده است، تصريح كرد: در شهرهای مختلف كشور ما نيز كتب، جزوه و سی های احمد الحسن در حال پخش و توزيع است.
وی با بيان اين كه عبدالله هاشم، كارگردان مستند ظهور با مصاحبه و سخنرانی از احمد الحسن يمانی حمايت كرده است و در واقع درصدد تبليغ و نفوذ اين جريان به صورت گسترده تر در جهان است، تصريح كرد: عبدالله هاشم با احمد الحسن بيعت كرده است و معتقد است كه وی يمانی واقعی است و به دليل شخصيت عبدالله هاشم اين تفكر در سطح جهان به صورت پررنگ تر مطرح شد و طرفداران بسياری پيدا كرده است و اين تفكر به زبان های مختلف ترجمه شده است و در اينترنت نيز فعاليت آنان آزاد است.
وی تصريح كرد: بعد ازانقلاب مصر فضا برای كاركردن اين گروه فراهم شد شايد در مصر اين فرقه حوزه علميه دارند و نيرو تربيت می كنند و از سويی در اروپا نيز دو مركز فعاليت تاسيس كرده اند و اين فرقه يك جريان جديد در مقابل شيعه است و با توجه به فضای باز رسانه ای رشد اين جريان نيز سريع است و به لحاظ علمی نيز در اثبات عقايد خودشان قوی كار می كنند و از بهائيت جريان قوی تر است و به همين دليل نيز نقد اين جريان نياز به مطالعه و تحقيق بيشتری دارد و اين جريان در آينده اگر مقابله ای در برابر آن صورت نگيرد خطر بزرگی است.
captcha