کد خبر: 2544997
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷

شورای مركزی جامعه ائمه جماعات اصفهان برگزار شد

گروه حوزه‎های علميه: شورای مركزی ائمه جماعات اصفهان با موضوع انتخابات و نامزد اصلح شب گذشته 19 خرداد ماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) در ادامه سلسله نشست‌های قبلی شورای مركزی، جلسه يكشنبه شب از لحاظ موضوعی به دو بخش تقسيم شد؛ در بخش اول نشست به موضوع انتخابات شورای شهر و در بخش دوم به انتخابات رياست جمهوری پرداخته شد.
در قسمت نخست اين نشست به گفت‌وگو در خصوص انتخابات شواری شهر اصفهان و ائتلاف‌های صورت گرفته پرداخته شد و بخش دوم نشست اعضای شورای مركزی جامعه ائمه جماعات به موضوع انتخابات رياست جمهوری اختصاص داشت.
اعضای حاضر ضمن دعوت مردم حماسه‌آفرين ايران اسلامی به خلق حماسه‎ای ديگر در عرصه انتخابات و مشاركت حداكثری، پس از بحث و گفت‌وگو پيرامون نقاط قوت و ضعف كانديدای رياست جمهوری دوره يازدهم و برنامه‎ها و سوابق آنان‎، نسبت به كانديدای اصلح رای‌گيری شد.
captcha