کد خبر: 2550146
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۳

مرحله نهايی جشنواره «نسيم بهشت» در مشهد برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مرحله نهايی جشنواره نسيم بهشت صبح و عصر روز گذشته، 31 خردادماه با حضور بيش از 300 فراگير مهدالرضا(ع) در مجتمع شهيد هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، اداره آموزش علوم قرآنی آستان قدس رضوی در كنار برگزاری كلاس‌ها و دوره‌های آموزشی قرآن و محافل با‌شكوه قرآنی، همه ساله نونهالان را نيز مورد توجه قرار داده و با مشاركت مساجد، دوره‌های آموزش قرآن كريم را ويژه خردسالان 5 ساله در مشهد و كشور برگزار می‌كند.
در سال آموزشی 92 ـ 91 شانزدهمين دوره آموزشی مهدالرضا(ع) با حضور 6 هزار نفر برگزار شد كه نفرات برتر كلاس‌ها در دوره‌های مشهد در شش رشته روخوانی، حفظ سوره، حفظ آيات و احاديث، اذان، قصه‌گويی و قرائت تقليدی سوره شمس به سبك عبدالباسط طی نهمين جشنواره نسيم بهشت با هم به‌رقابت پرداختند.
مرحله كلاسی در نيمه اول ارديبهشت‌ماه بين 6 هزار فراگير مهدالرضا(ع) توسط مربيان مهدالرضا(ع) از ساعت 8 الی 12 در 6 رشته روخوانی قرآن كريم، حفظ سوره، حفظ آيات و احاديث كاردبردی، قصه‌گويی قرآن و ائمه معصومين(ع)، اذان و صوت و لحن سوره شمس انجام شد.
جشنواره امسال متفاوت با جشنواره سال‌های گذشته بود به گونه‌ای كه مرحله نهايی نونهالان مشهدی با فراگيران مهدالرضا(ع) شهرستان‌ها با هم برگزار شد، در اين مرحله نونهالان مشهدی به تعداد 300 نفر به تفكيك در رشته‌های روخوانی قرآن كريم 105 نفر، حفظ سوره 60 نفر، حفظ آيات و احاديث كاربردی 70 نفر، قصه‌گويی قرآن و ائمه معصومين(ع) 20 نفر، اذان 20 نفر و صوت و لحن سوره شمس 25 نفر، با 20 فراگير از شهرستان های كاشمر، نيشابور، قوچان و فريمان در روز جمعه، 31 خردادماه با هم به رقابت پرداختند.
در مرحله نهايی، فرا گيران مهدالرضا(ع) به همراه مربيان خود از حرم رضوی بست طوسی‌، ساعت 8 صبح به‌ سمت مجتمع فرهنگی ـ تربيتی هاشمی‌نژاد اعزام شدند و پس از استقرار در مكان مذكور و پذيرايی‌، مسابقات از ساعت 9:30 صبح آغاز شد و اين آزمون تا 12:30 ظهر ادامه يافت.
برپايی كارگاه‌های نمايش، بازی و سرگرمی، سفال، كاردستی و نقاشی از جمله برنامه‌هايی بود كه در مكان برگزاری مسابقات از ساعت 10 تا 16 به‌ منظور ايجاد فضايی شاد برای كودكان اجرا شد و همچنين تشكيل جلسه مديران و رابطان فرهنگی املاك و اراضی آستان قدس رضوی و جلسه هم‌انديشی معلمان مهدالرضا(ع) با حضور احمدرضا محسنی، مولف كتاب مهدالرضا(ع) از جمله برنامه‌های اين جشنواره در كنار مسابقات بود.
اختتاميه اين جشنواره در ساعت 16 با تلاوت قرآن توسط اميرعباس ايزدی، قاری نونهال و رتبه برتر سوره شمس آغاز شد و بعد از پخش سرود جمهوری اسلامی ايران، شهرام تدين و مجتبی مهاجر، مجری برنامه‌های كودكان به اجرای برنامه برای كودكان پرداختند.
در ادامه تعدادی از فراگيران مهدالرضا(ع) به اجرای نماهنگ با موضوع امام رضا(ع) پرداختند، همچنين قصه‌گويی توسط زهرا خشنودي، رتبه برتر رشته قصه‌گويی جشنواره نسيم بهشت از ديگر برنامه‌های اين اختتاميه بود.
در پايان مراسم اختتاميه از 60 نفر از فراگيران برگزيده مرحله نهايی به تفكيك در رشته‌های روخوانی 24 نفر، حفظ سوره 12 نفر، حفظ آيات و احاديث 15 نفر، اذان 3 نفر، قصه‌گويی 3 نفر و همچنين سوره شمس 3 نفر تقدير شد.
يادآور می‌شود، اختتاميه اين جشنواره با حضور مهدی لسانی، رئيس اداره آموزش علوم قرآنی آستان قدس رضوی، ساير مسئولان اين اداره و همچنين مديران و رابطان برخی از نمايندگان املاك و اراضی آستان قدس رضوی برگزار شد.
captcha