کد خبر: 2550179
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶

مهدويت مستند به هزاران روايت و آيه قرآن است

گروه حوزه‌های علميه: بيش از 10هزار روايت در بين شيعه و سنی به مسئله مهدويت و بيش از 110 آيه در قرآن به اين مسئله تكيه دارد و كتاب‌های مربوط به مهدويت در كتابخانه‌های شيعه و سنی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) آيت‌الله حسين مظاهری، مدير حوزه‌ علميه اصفهان روز گذشته سوم تيرماه در آئين افتتاحيه بنياد مهدويت و آينده‌پژوهی اصفهان، گفت: بيش از 10هزار روايت در بين شيعه و سنی به مسئله مهدويت و بيش از 110 آيه در قرآن به اين مسئله تكيه دارد و كتاب‌های مربوط به مهدويت در كتابخانه‌های شيعه و سنی وجود دارد.
رئيس حوزه علميه اصفهان تصريح كرد: مسئله مهدويت در زمان ائمه(ع) به واسطه تقيه پنهان ماند و در دوران بعد از آن نيز اين مسئله مورد كم توجهی قرار گرفت.
وی گفت: امروز در نظام جمهوری اسلامی در صورتی كه خيلی به مسئله مهدويت توجه شود تنها دعای ندبه و دعای سمات برگزار و شب نيمه شعبان جشن گرفته می‌شود.
رئيس حوزه علميه اصفهان با بيان اينكه اين مسائل برای تبيين آموزه‌های مهدويت كافی نيست، افزود: مهدويت مسئله‌ای ضروری برای اسلام است و تمام مباحث دينی مقدمه‌ای برای اين بحث و تشكيل حكومت اهل‌بيت (ع) بر روی زمين است.
آيت‌الله مظاهری اظهار كرد: در حكومت اهل‌البيت (ع) خبری از فقر، تبعيض و ظلم نيست و حكومت ايشان بهشت اين دنيا را رقم خواهد زد.
وی با بيان اينكه عاشورا در فرهنگ شيعه از جايگاه ويژه‌ای برخوردار است، افزود: فرهنگ مهدويت نيز بايد دوشادوش فرهنگ عاشورا حركت داشته باشد ولی اينگونه نشده است و ما انتظار داشتيم اين فرهنگ در جمهوری اسلامی همانند عاشورا فراگير شود.
استاد درس خارج حوزه علميه اصفهان تصريح كرد: در فرهنگ عاشورا عزاداری و در فرهنگ مهدويت نشاط و كار فرهنگی در زمينه امام زمان (عج) قرار گرفته است و بايد از اين ظرفيت نهايت استفاده شود.
وی تاكيد كرد: برخی از روايات مهدويت به واسطه برخی ديگر نياز به تبيين و توضيح دارد و بايد برای مردم اين معارف تبيين شود تا افرادی كه ضعف دين دارند در اين مسئله تشكيك نكنند و جلوی سوء استفاده‌ها گرفته شود.
رئيس حوزه علميه اصفهان اظهار كرد: متاسفانه بی توجهی به مسئله مهدويت كار را به جايی رسانده است كه امروز مشتی دغل‌باز با ايجاد خرافات مردم را به سوی خود جذب می‌كنند و با ادعاهای مختلف مردم را به سوی خود فرا می‌خوانند.
وی با اشاره به برخی نمونه‌های عينی مدعيان دروغين مهدويت در جامعه كنونی، گفت: متاسفانه زنان بيشتر به سمت اين افراد دغل‌باز تمايل پيدا می‌كنند در صورتی كه انتظار می‌رود زنان در جامعه اسلامی فرهنگ دينی بالايی داشته باشند.
آيت‌الله مظاهری تاكيد كرد: در اين زمينه هم روحانيت، هم دولت و مسؤلان و مردم همگی مقصر هستيم و بايد جلوی اين دغل‌بازی‌ها و خرافه‌ها را گرفت.
رئيس حوزه علميه اصفهان، احداث بنياد مهدويت و آينده‌پژوهی را از سوی مديريت شهری اصفهان ارزشمند خواند و ادامه داد: احداث اين مجموعه يك قطره‌ای از دريا در زمينه مباحث مهدويت است و اميد است آنچه مد نظر مسؤلان امر است جامه عمل پوشانده شود.
وی بر ارتقاء فرهنگ مهدويت تاكيد و يادآوری كرد: صدا و سيما نقش مهمی را در اين رابطه دارد لذا لازم است به مباحث مهدويت بيشتر از سريال‌ها و فيلم‌ها بپردازد.
captcha