کد خبر: 2564910
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۱

موج فرهنگی تحقق سبک زندگی اسلامی در جامعه ایجاد شده است

گروه اجتماعی: مدير مركز ملی عفاف و حيا با بيان اينكه موج و حركت‌های فرهنگی در جامعه، پيرو فرمايش مقام معظم رهبری در خصوص سبك زندگی اسلامی به راه افتاده است، گفت: سبك زندگی اسلامی يعنی در اين زندگی خدا از ما راضی باشد و ما در اين زندگی به آرامش و كمال برسيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام مهدی بياتی، مسئول موسسه تسنیم نور و مدير مركز ملی عفاف و حيا در سومين همايش سبك زندگی اسلامی كه شب گذشته، 30 تیرماه در تالار مولوی هشتمین نمايشگاه قرآن و عترت مشهد برگزار شد، با بيان اينكه موج و حركت‌های فرهنگی مناسبی در جامعه، پيرو فرمايش مقام معظم رهبری در خصوص سبك زندگی اسلامی به راه افتاده است، گفت: سبك زندگی اسلامی يعنی در اين زندگی خدا از ما راضی باشد و ما در اين زندگی به آرامش و كمال برسيم.
وی با ذكر اينكه سبک زندگی دارای مولفه‌هايی است، تصريح كرد: ارتباط با خانواده، جامعه و خدا مولفه‌هايی هستند كه برای سبك زندگی اسلامی تعريف شده‌اند.
مدير مركز ملی عفاف و حيا ادامه داد: چه خوب است شيوه درست فرزندداری، همسرداری و همچنين فرزند خوب بودن را ياد بگيريم، اگر افراد با توجه به آموزه‌های دينی، عرفی و اجتماعی مسير زندگی را بياموزند و عمل كنند در اين دنيا خوشبخت و عاقبت بخير هستند و در آخرت زندگی جاويدان آن‌ها تضمين شده است.
استاد حوزه علمیه مشهد با بيان اينكه زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) نمونه يك زوج كامل است، اظهار كرد: يك روز پس از ازدواج اين زوج برجسته جهان، پيامبر اسلام(ص) نزد آنان رفت و سوال فرمود: «علی جان(ع) فاطمه را چگونه ديدی؟ امام علی(ع) فرمودند: نعم العون علی طاعت اله، چه خوب همراهی برای طاعت خدا است».
وی با تاكيد بر اينكه بايد برای بهبود كيفيت زندگی خود اهدافی را مشخص كنيم، خاطرنشان كرد: ازدواج می‌كنيم تا به هدف‌هایی چون تشكيل خانواده، آرامش روح و روان و هدفمندتر شدن برای ادامه زندگی و بيشتر لذت بردن از آن برسيم.
مدير مركز ملی عفاف و حيا با ذكر اينكه متاسفانه برخی افراد هدف‌های كوچكی از ازدواج دارند، ابراز كرد: گاهی اوقات افراد برای به دست آوردن شغل يا رهايی از تنهايی و افسردگی ازدواج می‌كنند، آن‌ها تصور می‌كنند كه ازدواج مشكلشان را مرتفع می‌كند.
بیاتی افزود: اما در اين شرايط معمولا فرد قادر به يك انتخاب صحيح نيستند و احتمال اینكه فرد با شخص نامناسبی ازدواج كند، زياد است.
مدير مركز ملی عفاف و حيا با اشاره به اينكه يك انسان نااميد و تنها پس از ازدواج نيز تنها خواهد ماند، افزود: برخی افراد تا آن حد از لحاظ عاطفی تهی هستند كه اميدی به يك ازدواج موفق با هيچ فردی را ندارند، در نهايت نيز اينگونه افراد گرفتار روابط محنت‌زا و غم انگيزی می‌شوند.
وی در مورد اهداف و فوايد ازدواج در اسلام سخن گفت و اظهار كرد: محبت خواهی و آرامش روحی از مواردی هستند كه يك زوج با ازدواج صحيح به آن‌ها دست خواهند يافت.
مدير مركز ملی عفاف و حيا ادامه داد: احساس نياز به محبت، همراهی و همدردی از جمله مسائل سرشتی و فطری انسان است و نخستين ملجأ و مرجعی محسوب می‌شود كه به طور عميق، ريشه‌دار، طبيعی و سالم جوابگوی نيازهای مذكور است.
captcha