کد خبر: 2567562
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲
هشتمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن و عترت مشهد/(135)

عترت به نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران می‌پيوندد‌

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به عدم وجود نام عترت در نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران، گفت: برای اضافه كردن نام عترت به این نمايشگاه ‌پيشنهادی را به شورای سياست‌گذاری داده‌ايم كه در صورت تصويب در سال‌های آتی عنوان عترت نيز به نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران اضافه می‌شود.

حجت‌الاسلام حميد محمدی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به عدم وجود نام عترت در نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران، ابراز كرد: عنوان عترت در نمايشگاه ‌بين‌المللی قرآن تهران وجود ندارد اما ما توانستيم بخش مستقلی را در اين نمايشگاه به موضوع عترت اختصاص دهيم.
وی ادامه داد: البته برای اضافه كردن نام عترت به نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران پيشنهادی را به شورای سياست‌گذاری داده‌ايم كه در صورت تصويب در سال‌های آتی عنوان عترت نيز به نمايشگاه بين‌المللی قرآن تهران اضافه می‌شود.
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد ابراز كرد: نمايشگاه قرآن و عترت مشهد در قياس با اينكه هشتمين سال برگزاری آن است يكی از فاخرترين نمايشگاه‌های كشور به‌شمار می‌رود.
معاون قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی تصريح كرد: نمايشگاه قرآن و عترت مشهد پس از تهران از نمايشگاه‌هايی است كه از استانداردهای كافی برخوردار است.
وی تصريح كرد: تنوع بخش‌ها و محصولات، مؤسسات و جايگاه‌های مختلف كه برای مخاطبان خاص و عام طراحی شده سبب شده تا سطح جذابيت نمايشگاه افزايش يافته و استقبال مردمی نيز بيشتر شود.
حجت‌الاسلام محمدی افزود: نمايشگاه بين‌المللی قرآن و عترت مشهد از امتيازات كمی و كيفی بالايی برخوردار است كه اين امر بر ارتقای هر ساله آن می‌افزايد.
captcha