به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) معاونت پژوهش مديريت حوزه علميه خواهران استان اصفهان با هدف تحقق منويات مقام معظم رهبری و گسترش فرهنگ پژوهشی در سبك زندگی اسلامی، همايش عرصههای نيازمند پژوهش در سبك زندگی رضوی را با شركت تعداد 60 نفر از پژوهشگران و معاونان پژوهش واحدهای حوزوی برگزار كرد.
مجتبی حميدی، معاون پژوهش حوزه علميه خواهران استان اصفهان در اين همايش گفت: اين همايش كه از مصوبات شورای علمی-پژوهشی حوزه علميه خواهران استان اصفهان بوده است با هدف گسترش فرهنگ پژوهش و آموزش مقالهنويسی در سبك زندگی رضوی با هماهنگی ستاد برگزاری دانشكده حديث رضوی قم برگزار شد.
وی همچنين مباحث مطرح شده در اين همايش را شامل منبعشناسی سبك زندگی رضوی و خاستگاه سبك زندگی امام رضا(ع) در محورهای توحيدمحوری و سنتمداری ذكر كرد.
در پايان اين همايش از پژوهشگران شركتكننده در اين برنامه با اهداء كتاب تجليل به عمل آمد و مقرر شد پژوهشگران، مقالهای با محوريت سبك زندگی رضوی تهيه و به ستاد مركزی جشنواره حديث رضوی ارسال كنند.