کد خبر: 2590589
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۸

برگزاری جشن بزرگ زير سايه خورشيد در بجنورد

جشن بزرگ زير سايه خورشيد با حضور خدام حرم مطهر رضوی در قالب كاروان جشن های مردمی و معنوی زير سايه خورشيد و نيز مسئولان و عموم مردم بجنورد به مناسبت دهه مبارك كرامت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از ستاد خبری ششمين دوره جشن های مردمی زير سايه خورشيد، حجت الاسلام والمسلمين ابوالقاسم يعقوبی، امام جمعه بجنورد در همايش مردمی تكريم امامزادگان كه با حضور تنی چند از خدام حرم مطهر رضوی و نيز عموم مردم در محل امامزاده سيد عباس بن موسی بن جعفر بجنورد برگزار شد، تكريم اهل بيت(عليهم السلام) را جلوه ای از جلال الهی نام برد و نامگذاری دهه كرامت را در واقع گامی به آن سو برشمرد.
قائم مقام نماينده ولی فقيه در استان خراسان شمالی همچنين با بيان اينكه در دهه كرامت گمنامی و غربت ائمه(عليهم السلام) برطرف شده است، گفت: اين روزها فرصت خوبی است كه بيش از گذشته با آموزه های اخلاقی اهل بيت عصمت و طهارت(عليهم السلام) آشنا شويم.
حجت الاسلام يعقوبی در ادامه به شخصيت والا و متعالی امام رضا(عليه السلام) اشاره كرده و ابعاد علمی و سياسی شخصيت آن امام همام را مورد توجه و تأكيد قرار داد و اظهار داشت: آن امام بزرگوار در زمينه علم و گسترش اسلام نقش بزرگی داشت و از نظر سياسی به عنوان بازويی توانمند در موقعيتی قرار گرفت كه شيعه از گمنامی بيرون آمد.
وی همچنين در تكميل مطالب قبل بيان كرد: امام رضا(عليه السلام) بصيرت سياسی ويژه ای به مردم بخشيد و مسأله اهميت جايگاه امامت را با آگاهی و علم وافر در ميان عموم با زبان ها و بيان های مختلف تبيين كرد.
وی توجه به مبانی و آموزه های علمی، فرهنگی، سياسی، اجتماعی و اقتصادی، سيره رضوی را بار ديگر مهم خواند و بر نشر اين آموزه ها تأكيد كرد.
امام جمعه بجنورد حضور خدام حرم مطهر رضوی را مايه خير و بركت دانست و خواست تا از اين فرصت حضور، بهره برداری مفيدی برای انعكاس جلوه های آموزنده و زندگی سازسيره ائمه اطهار(عليهم السلام) در جامعه شود.
شايان ذكر است كه ششمين دوره جشن های ملی و معنوی زير سايه خورشيد در سال جاری همزمان با ايام سالروز ولادت امام رضا(عليه السلام) و دهه كرامت در120شهر از 22 استان كشور و همچنين در17 شهر از 6 كشور جهان با هدف گسترش و ترويج سيره رضوی برگزار می شود.
captcha