کد خبر: 2618084
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
با حضور اندیشمند سودانی؛

«تکفیر و افراطی‌گری از نظر فقه مالکی» در دانشگاه مذاهب بررسی می‌شود

گروه دانشگاه: نشست علمی با موضوع تکفیر و افراطی‌گری از نظر فقه مالکی با حضور اندیشمند سودانی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست علمی با موضوع تکفیر و افراطی‌گری از نظر فقه مالکی با حضور اندیشمند سودانی توسط دفتر کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره معاونت پژوهشی با همکاری ستاد سفیران تقریب دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.
این نشست با عنوان «التکفیر و التطرف  من منظور الفقه المالکی؛ اشراقات و حلول» و با سخنرانی اندیشمند اسلامی استاد بابکر خلیل عیسی از دانشگاه سودان عصر امروز یکشنبه، 23 آذر برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان جهت شرکت در این نشست می‌توانند ساعت 15:30 به دانشگاه مذاهب اسلامی به نشانی تهران، خیابان فلسطین جنوبی، خیابان شهید روانمهر، پلاک 5 مراجعه کنند.

captcha