کد خبر: 2643578
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
طی ۹ ماه صورت گرفت؛

۹ وقف به ارزش بیش از پنج میلبارد ریال در بردسکن

گروه اجتماعی: مادر شهید رمضانپور یک ساعت آب از چاه موتور روستای محمدآباد بردسکن را وقف امور قرآنی این روستا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، از ابتدای سال جاری تاکنون نه وقف به ارزش بیش از پنج میلیارد ریال در بردسکن ثبت شده که سه مورد مذکور در هفته وقف صورت گرفته است.

خیر النساء شنوایی، واقف خیراندیش و مادر شهید رمضانپور یک ساعت آب از چاه موتور شماره یک واقع در روستای محمدآباد بردسکن به ارزش 150 میلیون ریال را وقف کرد.

بر اساس این گزارش، این بانوی هشتاد و سه ساله نیت خود از این وقف را انجام فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در این روستا بیان کرده است.

یادآور می‌شود، همچنین بی بی فخری ابریشمی و محمد عاشوری نیم ساعت آب از چاه موتور شماره دو روستای محمد آباد را برای قرآن وقف کردند که ارزش آن 70 میلیون ریال است، ورثه مرحوم حاج سبحان و مرحومه تاج خانم عاشوری نیز یک قطعه زمین به ارزش 250 میلیون ریال را وقف احداث حسینیه و زینبیه در روستای محمد آباد بردسکن کردند.

 

captcha