کد خبر: 2670828
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

نشست تدبر در سوره ضحی در حرم رضوی برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزاری نشست قرآنی تدبر در سوره ضحی و پیامبر(ص)، الگوی حسنه سبک زندگی از برنامه‌های دارالقرآن حرم رضوی در هفته وحدت هستند.

مهدی لسانی، رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) رئوس برنامه‌های حرم مطهر رضوی را اعلام کرد و گفت: برنامه‌های هفته وحدت از شنبه 12 دی‌ماه آغاز شده و تا جمعه 19 دی‌ماه ادامه می‌یابد.

لسانی با اشاره به ویژه برنامه‌های روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 17 و 18 دی ماه دارالقرآن حرم اظهار کرد: نشست قرآنی تدبر در سوره ضحی قبل از نماز ظهر و عصر روز چهارشنبه، 17 دی‌ماه در صحن دارالقرآن حرم رضوی و روز پنج‌شنبه، 18 دی‌ماه برنامه پیامبر(ص)، الگوی حسنه سبک زندگی و کارگاه تفسیر سوره انشراح در محل دارالقرآن حرم برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مسابقه چهل حدیث خانواده با بهره‌برداری از کتاب 10 جلدی چهل حدیث خانواده برگزار می‌شود، ادامه داد: این مسابقه ویژه فراگیران و اساتید دارالقرآن الکریم حرم رضوی به صورت غیرحضوری برای مادران و نوجوانان دختر به وسیله کارگاه تفسیر و حدیث در 300 مجله تدارک داده شده است.

لسانی از برگزاری جنگ قرآنی کودک و نوجوان ویژه افراد زیر 15 سال خبر داد و افزود: جنگ قرآنی با حضور قاری نوجوان رضا برزگر و اجرای شهرام تدین و مجتبی مهاجر پنج‌شنبه، 18 دی‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در صحن دارالقرآن الکریم حرم رضوی با ارائه مفاهیم قرآنی در قالب شعر، قصه، بازی، نمایش و مسابقه برگزار می‌شود.

رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی همچنین به نشست قرآنی ویژه بانوان پرداخت و گفت: برگزاری محفل انس با قرآن جمعه، 19 دی‌ماه از ساعت 8:30 تا 11، با حضور قاریان فهمیه‌سادات موسوی‌نیا، مریم صاحب‌دیوانی و ملیحه اسحاقی‌نژاد به عنوان مرتل و نیز سخنرانی سعیده انصاری، مدرس تفسیر قرآن کریم و اجرای گروه تواشیح صاحب‌الزمان در محل دارالقرآن الکریم از دیگر برنامه‌های هفته وحدت به شمار می‌رود.

لسانی در ادامه سایر مجموعه برنامه‌های اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی را طی هفته وحدت اعلام کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌ هنرهای قرآنی در چهار رشته خوشنویسی، تذهیب، نقاشی و معرق با موضوع قرآن و حضرت رسول(ص)، ختم قرآن کریم و هدیه ثواب آن به پیشگاه پیامبر اعظم(ص) و نیز اجرای مسابقه قرآنی رحمةالعالمین با موضوع پیامبر(ص) در قرآن ویژه زائران حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌های ویژه دارالقرآن الکریم هستند.

همچنین جواد هاشمی، رئیس اداره پاسخگویی به سوالات دینی و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی هم  در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا به برنامه‌های ویژه هفته وحدت این اداره پرداخت و گفت: برنامه‌های پرسمان دینی بعد از نماز مغرب و عشاء از شنبه تا جمعه با موضوعات اخلاق پیامبر در قرآن، درمان و پیشگیری از بیماری‌های روحی و جسمی، مبانی وحدت در سیره علوی، مدیریت اندیشه‌های بعد از رحلت پیامبر(ص) توسط امام علی(ع)، نقش رسانه‌های غرب گرا در تفرقه مسلمانان و وحدت از نظر رهبر معطم انقلاب و سخنرانی حجت‌الاسلام سیدحسن ضیایی، محمدعلی فیض‌آبادی، جمال‌ایزدی، محمدعلی عزیزی، جعفر مرادی و سید حسین روح‌بخش در رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود.

captcha