کد خبر: 2933005
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۲
عبداللهی اظهار کرد:

قرآن و عترت؛ در رأس امور کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد/ کانون‌های غیر‌فعال از سبد حمایتی خارج می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی گفت: قرآن و عترت باید در رأس امور کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمد‌حسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی صبح روز گذشته، 14 اسفندماه در گردهمایی مدیران کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد اظهار کرد: سیر تحولات اجتماعی در کشور، همراه با آسیب صورت می‌گیرد، که نهاد خانواده ارتباط مستقیم و موازی با این تحولات دارد و بسیاری از هجمه دشمنان بر بنیان خانواده است و سبک زندگی امری است که باید آن را در کانون‌ها مورد توجه ویژه قرار داد از این‌رو قرآن و عترت و نماز و مسجد، باید در رأس امور کانون‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه پنجم توسعه، کانون‌های فرهنگی ـ هنری در 25 درصد مساجد کشور، باید راه‌اندازی شود با این وجود در این استان حدود 27 درصد و تعداد یک هزار و 600 مسجد، فعالیت‌های کانونی خود را به‌طور رسمی آغاز کرده‌اند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی عنوان کرد: طبق برنامه پنجم توسعه، نسبت کانون‌های فرهنگی ـ هنری روستاها به شهرها باید 60 به 40 است که این امر در این استان پیاده‌سازی شده است و 60 درصد کانون‌ها روستایی، و 40 درصد در شهرها مشغول به فعالیت هستند.

وی با تأکید بر ساماندهی و رتبه‌بندی کانون‌های فرهنگی و هنری، ادامه داد: رتبه بندی و پالایش کانو‌ن‌ها در دستور کار سال آینده قرار دارد و کانون‌های غیر‌فعال از سبد حمایتی خارج می‌شوند و در مقابل کانون‌های فعال مورد حمایت قرار گرفته و تفاهم‌نامه‌ای نیز تنظیم خواهد شد.

عبداللهی با بیان اینکه هر مسجد 250 متر و هر کانون هزار و 500 متر را باید تحت حمایت خود قرار دهد، ابراز کرد: در حال حاضر 25 درصد از ظرفیت‌های کانون‌ها فعال نشده از این‌رو بسیج، هیئت امنا، ائمه جماعات باید با یکدیگر همکاری و از ظرفیت‌ها موجود در حوزه‌ها استفاده کنند، اما دخالت را باید از مکان‌های فرهنگی حذف کرد زیرا بیشترین اختلافات ناشی از تداخل در امور است و همه باید شعار «تعامل آری، تداخل خیر» را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی از تأسیس کانون‌های فرهنگی ـ هنری در مصلی‌های نماز جمعه و دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: هنگامی‌که جوانان دوران تحصیلی خود را در دوره متوسطه، به اتمام می‌رسانند وارد دانشگاه شده و به‌دنبال علاقه‌مندی‌های خود جهت می‌گیرند و کانون‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از استعداد جوانان نشریه، مستند،‌ کتاب، تولید و هسته جهادی تشکیل دهند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی هدف از برگزاری این همایش را، تجلیل از برگزیدگان جشنواره بچه‌های مسجد و مدیران کانون‌های فرهنگی ـ هنری استان دانست و افزود: فعال‌سازی شبکه ارتباطی، برای افزایش تعامل میان کانون‌ها نیز ازبرنامه‌های پیش‌بینی شده سال آینده است.

captcha