کد خبر: 3033005
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱

مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‎الله العظمی فاضل لنکرانی برگزار شد

گروه حوزه‎های علمیه: مراسم هشتمین بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت الله العظمی فاضل لنکرانی دیشب ۳ فروردین در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت الله العظمی فاضل لنکرانی دوشنبه شب مصادف با شب شهادت حضرت زهرا(س) با حضور آیت الله العظمی نوری همدانی، آیت الله امینی، علوی بروجردی، حجت الاسلام والمسلمین مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، نمایندگان بیوت مراجع تقلید و اقشار مختلف جامعه در مسجد اعظم برگزار شد. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و ذکر مصیبت شهادت حضرت زهرا(س)، حجت الاسلام والمسلمین رفیعی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی به ایراد سخن پرداخت. حجت‌الاسلام رفیعی با تأکید بر این‌که حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی نگران شبهه افکنی‌ها در مورد حضرت زهرا(س) بود، افزود: حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی از بیان مطالب نادرست درباره حضرت ابراز ناراحتی می‌کردند و هشدار می‌دادند.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه دومین دغدغه حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی را مورد توجه قرار داد و گفت: آن مرحوم می‌فرمودند: دشمنان در مورد شهادت حضرت زهرا(س) تردید می‌کنند در حالی که این امر از واضحات تاریخ اسلام است و در منابع مختلف به آن اشاره شده است.

استاد حوزه علمیه با بیان این‌که شبهاتی نیز در این باره بیان می‌شود، ابراز کرد: کتاب‌های تاریخی موضوع وارد شدن ضربات به  حضرت زهرا(س) و بیماری در اثر آن ضربات و مرگ بر اثر آن ضربات را نقل کرده اند.

وی با اشاره به این که حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی فردی انقلابی، در خط و مسیر نظام، دنباله رو و عاشق امام خمینی(ره) بود، گفت: همه وجود حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی خدمت به نظام جمهوری اسلامی بود.

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان این‌که حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی علاقه وافری به مقام معظم رهبری داشتند، خاطرنشان کرد:‌ حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی می‌فرمودند؛ مقصود امام خمینی(ره) از وحدت این نبود که شیعه از مبانی اعتقادی و متقن و محکم خویش دست بردارد و شاهد کذب و دروغ نسبت به فاطمه زهرا(س) باشد.

captcha