کد خبر: 3269127
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹
مرادخانی:

تئاتر رضوی نیازمند متون نمایشی قوی است

گروه هنر: معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اجرای کار نمایشی صرفا یک کار فنی است که در این حوزه به داشتن متون نمایشی با محتوای آموزه‌های امام رضا(ع) نیازمندیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، نشست شورای سیاستگذاری جشنواره سراسری تئاتر رضوی با حضور علی مرداخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد، سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)،موسی الرضا ثروتی و قاسم جعفری، نمایندگان مردم بجنورد، ‌مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، محمد رحیم نوروزیان، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار خراسان شمالی، حسین برومند، مدیرکل اجتماعی استاندار خراسان رضوی و حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی برگزار شد. 

در این نشست علی مرداخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره تئاتر رضوی در بجنورد، عنوان کرد: برگزاری جشنواره تئاتر رضوی یکی از رویدادهای موثر در توسعه فرهنگی کشور است و البته این کار سخت و شیرین باید به درستی در کنار سنت‌ها، آیین‌ها و فرهنگ ما قرار گیرد و به عنوان یک رسانه برای مخاطب خروجی مناسب و درس‌آموز داشته باشد.

وی اظهار کرد: اجرای کار نمایشی صرفا یک کار فنی است که در این حوزه به داشتن متون نمایشی با محتوای آموزه‌های امام رضا(ع) نیازمندیم.

مرادخانی افزود: یکی از ماموریت‌های تئاتر رضوی این است که خروجی خوب و مناسبی برای مخاطب داشته باشد و این مستلزم استفاده از منابع غنی برای اجرا است.

معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ارتقای کیفیت محتوای نمایشنامه‌ها در این دوره از جشنواره تاکید کرد و گفت: حوزه هنر یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند به طور مستقیم آموزه‌ها و سیره ائمه(ع) را در  جامعه ترویج دهد و در این زمینه تئاتر رضوی به هر میزان به آموزه‌های امام رضا(ع) نزدیک‌تر شود، موفق‌تر خواهد بود.

وی در بخش دیگر از سخنانش درباره اعتبارات برگزاری جشنواره تئاتر رضوی،بیان کرد: اعتبارات مورد نیاز برای این امر اختصاص یافته و به زودی یک سوم از آن تخصیص می‌یابد و مابقی نیز با آغاز کار به جشنواره تزریق می‌شود.

مرادخانی با بیان اینکه ترویج سیره امام رضا(ع) نباید محدود به برگزاری جشنواره‌ها شود، عنوان کرد: فضای ترویج و انتشار آموزه‌های ائمه(ع) باید در طول سال در جامعه جاری و در جریان باشد.

captcha