کد خبر: 3312300
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷

نشست خبری همایش علمی «امام خمینی(ره)؛ پیام‌آور وحدت» برگزار می‌شود

گروه اندیشه: نشست خبری همایش علمی «امام خمینی(ره)؛ پیام‌آور وحدت» چهارشنبه، ۲۰ خرداد در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست خبری همایش علمی «امام خمینی(ره) پیام آور وحدت» چهارشنبه، 20 خرداد از ساعت 9:30 صبح در سالن کنفرانس امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش، در این نشست خبری حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حبیب‌الله موسوی رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) دفتر قم ضمن تشریح برنامه‌های این همایش، پاسخگوی سؤالات اصحاب رسانه خواهند بود.
یادآور می‌شود، همایش «امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت» با هدف فراهم ساختن زمینه آشنایی بیشتر با سیره نظری و عملی بنیانگذاز جمهوری اسلامی، آبان‌ماه سال جاری با حضور اندیشمندان و پژوهشگران حوزه اندیشه امام خمینی (ره) به همت دانشگاه ادیان و مذاهب و با همکاری مؤسـسه تنظیم و نشـر آثار امام خمینی(ره) در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ 25 مهرماه مقالات خود را پیرامون موضوعات مرتبط با اندیشه‌های تقریبی امام خمینی(ره) در عرصه‌های سیاسی، فقهی، کلامی و اجتماعی به دبیرخانه کمیته علمی این همایش به نشانی قم، دانشگاه ادیان و مذاهب، دفتر تقریب مذاهب اسلامی و یا پست الکترونیک info@urd.ac.ir ارسال کنند.

captcha