کد خبر: 3317074
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
طیب‌حسینی خبر داد:

حضور بخش حوزوی با ۲۳ غرفه در نمایشگاه قرآن/ تجلیل از خادمان قرآن/ دو برابر شدن فضا

گروه حوزه‌های علمیه: برقراری ارتباط مستقیم با علما و آیات عظام در نمایشگاه قرآن از طریق ویدئو کنفرانس، برپایی دفتر برخی از مراجع تقلید در نمایشگاه از برنامه‌های بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن طیب‌حسینی، دبیر بخش حوزوی بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مورد فعالیت‌های این بخش از نمایشگاه قرآن، گفت: افتخار داریم که امسال در خدمت نمایندگان دفاتر مراجع تقلید عظام باشیم . تاکنون دفاتر آیات عظام جوادی‌آملی، شبیری زنجانی، صافی گلپایگانی و مکارم شیرازی برای حضور در نمایشگاه قرآن کریم اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی افزود: درعین حال امسال از طریق ویدئو کنفرانس هم درخدمت مراجع عظام و اساتید مطرح حوزوی خواهیم بود تا از نظرات و توصیه‌های آنها بهره‌مند شویم.
طیب‌حسینی با اشاره به برگزاری 35  برنامه در نمایشگاه بین‌‌المللی قرآن کریم توسط بخش حوزوی گفت: امسال برنامه تجلیل از خادمان قرآن و عترت نیز در بخش حوزوی برگزار خواهد شد. همچنین از استادان حوزه‌های قرآن و عترت که شاگردان توانمندی تربیت کرده و با نوآوری خدمتی به این عرصه‌ها داشته‌اند، تقدیر به عمل می‌آید.
دبیر بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به اینکه این بخش امسال میزبان 80 مؤسسه در قالب 23 غرفه نمایشگاهی است، افزود: در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم امسال 23 غرفه در بخش نمایشگاهی وجود دارد که در بیشتر این غرفه‌ها محصولات جدید و جذاب که حاصل تلاش یک‌ساله حوزه‌های سراسر کشور است، در معرض نمایش بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.
وی بخش مشاوره را یکی از بخش‌های نمایشگاه قرآن کریم معرفی و اظهار کرد: بازدید کنندگان از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم می‌توانند مشکلات خود در زمینه‌های مختلف از جمله خانوادگی، ازدواج و اجتماعی با مشاوران حوزه در میان بگذارند و به پاسخ برسند.
دبیر بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در توضیح معرفی مفسران قرآن کریم نیز گفت: در این بخش نمایشگاه عکس از آثار مفسران قرآن کریم بعد از دوران غیبت کبری تا پایان دوره صفویه برگزار می‌شود و بازدیدکندگان با 43 مفسر قرآن کریم آشنا می‌شوند. همچنین غرفه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به معرفی 40 نفر از بانوان مفسر قرآن کریم می‌پردازد.
طیب حسینی خاطرنشان کرد: رونمایی از 9 اثر قرآنی از دیگربرنامه‌های بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است که در زمان مقرر در مورد آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی در پایان بیان کرد: بخش حوزوی بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مساحتی به وسعت 800 مترمربع برگزار می‌شود. سال گذشته فضایی که در اختیار بخش حوزوی قرار داشت حدود 450 مترمربع بود اما امسال این فضا حدود 2 برابر افزایش یافته است.

captcha