کد خبر: 3319659
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵

حکم قضائی فقط با موازین شرعی در جامعه اجرا می‌شود

گروه سیاسی: مدیرکل دادگستری خراسان رضوی گفت: حکم قضائی فقط با موازین شرعی در جامعه در حال اجرا است، بر این اساس قانون در قوه قضائیه حکم اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی مظفری، مدیرکل دادگستری خراسان رضوی در سخنان پیش از خطبه ظهر امروز، پنجم تیرماه در جوار بارگاه منور رضوی با بیان اینکه سال گذشته شاهد اجرای علنی احکام در مورد افراد متجاوز به حقوق مردم بودیم، اظهار کرد: حکم دیوان عالی کشور در کوتاه‌‌ترین زمان رسیدگی برای موارد تجاوز به حق مردم اجرایی شد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه در جامعه حتی یک برخورد قضائی وجود نداشته باشد، ابراز کرد: سال گذشته به یک میلیون و 280 پرونده رسیدگی شد، این در حالی است که من به عنوان یکی از اعضای قوه قضائیه شهادت می‌دهم که دستگاه قضائی بدون هیچ گونه نفوذ، مقام سیاسی و... به صورت مستقل عمل کرده که این امر نیز به برکت خون شهدا محقق شده است.

مدیرکل دادگستری خراسان رضوی به عنوان نماینده قوه قضائیه در استان خراسان رضوی گفت: من به عنوان یک نماینده حق دخالت در امور قضائی را ندارم و حکم قضائی فقط با موازین شرعی در جامعه در حال اجرا است، بر این اساس قانون در قوه قضائیه حکم اسلامی محسوب می‌شود.

وی حفظ امنیت در جامعه اسلامی را مهم‌ترین وظیفه دستگاه قضائی برشمرد و گفت: در سرقت مسلحانه بانک که اخیرا در مشهد اتفاق افتاد، در اسرع وقت با خاطی برخورد و پس از دستگیری وی به سزای عمل خود رسید.

حجت‌الاسلام مظفری با بیان اینکه خراسان رضوی محل زندگی زائران و مجاوران امام رضا(ع) است، عنوان کرد: وظیفه ما حفظ امنیت برای زائران و مجاوران حرم علی بن موسی الرضا(ع) است، لذا با هرگونه مظهر فساد در این مکان مقدس برخورد می‌کنیم.

وی از مردم خواستار شد که در صورت مشاهده جرم در جامعه حتما به دستگاه قضائی اطلاع‌رسانی شود، گفت: این عمل ما را در اجرای وظایف کمک کرده، از طرفی مردم در معاملات خود حتما از سند رسمی استفاده کنند تا بتوانیم در صورت بروز مشکل پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

captcha