کد خبر: 3332782
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶

جلسات تفسیر قرآن تهران در هفته پیش‌ رو

گروه اندیشه: در هفته جاری، جلسات تفسیر قرآن حضرات آیات ضیاءآبادی، غروی علیاری و قرهی در شهر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسات برجسته تفسیر قرآن مختلفی این هفته در مناطق مختلف تهران برگزار می‌شود که اطلاعات مربوط به برگزاری آن‌ها به قرار ذیل است:

جلسه تفسیر قرآن آیت‌الله ضیاء‌آبادی

جلسه تفسیر اخلاقی قرآن آیت‌الله ضیاءآبادی دوشنبه، 5 مردادماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد علی بن حسین(ع) واقع در میدان قدس، خیابان دربند، خیابان شهید زمانی، کوچه شهید شفیعی برگزار می‌شود. ایشان هر شب برای اقامه نماز مغرب و عشاء در این مسجد حضور دارد و حدود نیم‌ساعت صحبت می‌کند اما جلسات دوشنبه‌شب‌ها حاوی تفسیر اخلاقی قرآن است.

جلسه خصوصی تفسیر قرآن آیت‌الله‌‌ غروی‌علیاری

جلسه خصوصی تفسیر قرآن آیت‌الله غروی‌علیاری چهارشنبه‌، 7 مردادماه در شبستان مسجد جامع فاطمیه، واقع در تهران نو، خیابان وحیدیه، میدان تسلیحات برگزار می‌شود.

جلسه عمومی تفسیر قرآن آیت‌الله‌ غروی علیاری

جلسه عمومی تفسیر قرآن این مفسر قرآن جمعه شب‌ها در مسجد جامع فاطمیه برگزار می‌شود و این هفته 9 مردادماه نیز طبق روال معمول برگزار خواهد شد.

تعطیلی جلسه تفسیر قرآن آیت‌الله محقق داماد

جلسه تفسیر قرآن در حکمت متعالیه که پیش از این توسط آیت‌الله محقق داماد در روزهای دوشنبه در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شد، تا پایان شهریورماه تعطیل است و با شروع مهرماه مجدداً از سر گرفته می‌شود.

تعطیلی جلسه تفسیر آیت‌الله ری‌شهری

جلسه تفسیر قرآن آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) که با موضوع سوره حمد است، تا پایان شهریورماه برگزار نمی‌شود. بعد از آن نیز زمان برگزاری آن به جای پنجشنبه‌ها بعد از نماز مغرب و عشاء، ظهرهای جمعه خواهد بود.

captcha