کد خبر: 3360181
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
حمیدی خبر داد:

تشکیل کمپین مشهد ۲۰۱۷ در شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران

گروه اجتماعی: قائم‌مقام شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: تهیه، تولید و پخش برنامه‌های مرتبط با موضوع پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۱۷ که مرتبط با مشهد است، نیازمند تشکیل کمپین ویژه در شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران است که مقدمات این کار به زودی فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سیدعلی حمیدی، قائم‌مقام شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران در دیدار مشترک با سیدصولت مرتضوی، شهردار مشهد اظهار کرد: تهیه، تولید و پخش برنامه‌های مرتبط با موضوع پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 که مرتبط با مشهد استٰ، نیازمند تشکیل کمپین ویژه در شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران دارد که مقدمات این کار به زودی فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این کمپین نیازمند اجازه رسمی معاون سیمای صدای و سیمای جمهوری اسلامی ایران است تا هر چه زودتر تبیین و تشریح برنامه‌ها برای مشهد 2017 روند اجرایی بگیرد.

حمیدی اظهار کرد: وظایفی به‌عنوان شبکه سه برای خود در موضوعات کشوری قائل هستیم و بر اساس اولویت‌بندی موضوع مشهد 2017 را در روال برنامه‌ها قرار می‌دهیم.

قائم‌مقام شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: باید آسیب‌ها و وظایف خود در موضوع مشهد 2017 را زودتر شناسایی کنیم تا در روند تولیدات رسانه‌ای به مشکلات غیرقابل حل برخورد نکنیم و بتوانیم موضوع فرهنگ رضوی را در سراسر کشور نهادینه‌سازی کنیم.

وی عنوان کرد: باید برای این سال خبرگزاری صدا و سیما، شبکه‌های ملی، شبکه‌های استانی، شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد به همراه دیگر دستگاه‌های مسئول به صورت ویژه در کمپین مشهد 2017 که در شبکه سه تشکیل می‌شودٰ حضور پیدا کنند تا روند رو به رشدی در این برنامه‌ها داشته باشیم.

captcha