کد خبر: 3370607
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
حمیدرضا احمدی‌وفا ابراز کرد:

درس گرفتن از رفتار و اخلاق قرآنی حاجی‌حسنی‌کارگر/ به حال او غبطه می‌خورم

گروه فعالیت‌های قرآنی: قاری بین‌المللی از مشهد با بیان اینکه فقدان چنین عزیزی جبران‌ناپذیر است، ابراز کرد: محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، علاوه بر اینکه قاری قرآن بود، با وجود اینکه سن کمی داشت ولی از رفتار و اخلاق قرآنی او درس می‌گرفتیم.

حمیدرضا احمدی‌وفا، قاری بین‌المللی از مشهد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، عنوان کرد: شهید محسن حاجی‌حسنی‌کارگر با وجود سن کمی که داشت، معلم اخلاق قرآنی بود.

وی سخن خود را با آیه استرجاع «إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ» آغاز کرد و گفت: شنیدن این خبر برایم بهت‌آور بود زیرا از پر کشیدن این دسته گل قرآنی مبهوت شدم.

احمدی‌وفا با بیان اینکه فقدان چنین عزیزی جبران‌‌ناپذیر است، ابراز کرد: محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، علاوه بر اینکه قاری قرآن بود، با وجود اینکه سن کمی داشت ولی از رفتار و اخلاق قرآنی او درس می‌گرفتیم.

وی افزود: من به حال او غبطه می‌خورم که با حالت احرام، به لقاءالله پیوست. ان‌شاءالله که ما را نیز دستگیری کنند از همین رو امیدوارم میهمان سفره با کرامت امام حسن(ع) و امام حسین(ع) باشد.

captcha