کد خبر: 3444536
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸
به مناسبت شهادت امام سجاد(ع) صورت گرفت؛

برپایی نمایشگاه خوشنویسی‌ «یک جرعه آب»‌‌‌ با موضوع محرم در نیشابور

گروه هنر: همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع) نمایشگاه خوشنویسی «یک جرعه‌آب‌‌» برگزیده‌آثار جمعی از هنرمندان خوشنویس نیشابور در محل نگارخانه کمال‌الملک این شهر برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور، حمیدرضا آتشی، مسئول مجتمع‌های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور، اظهار کرد: نمایشگاه خوشنویسی «یک جرعه آب‌» همزمان با دهه آخر ماه محرم و ایام شهادت امام سجاد(ع) به اهتمام انجمن خوشنویسان شعبه نیشابور برپا شد.

آتشی گفت: در نمایشگاه خوشنویسی «یک جرعه آب» 30 اثر برگزیده جمعی از خوشنویسان نیشابور برگرفته از احادیث و‌ روایات ائمه اطهار(ع) و اشعار بزرگان ادب پارسی به رشته تحریر در آمده است که تذهیب این آثار را هنرمند تذهیب کاران نیشابوری همچون عباس همراه، اعظم خانی و سیمین حیدری انجام داده‌اند.

وی افزود: در این نمایشگاه آثار خوشنویسی نستعلیق در قالب‌های سیاه مشتق، قطعه، چلیپا، کتابت و ثلث برگرفته از احادیث و روایات ائمه اطهار(ع) و اشعار بزرگان ادب پارسی به رشته تحریر در آمده است.

مسئول مجتمع‌های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور، تصریح کرد: نمایشگاه خوشنویسی «یک جرعه آب» از 16 الی 21 آبان 94 هر روز 9 الی 12 صبح و 16:30 الی 20 بعدازظهر در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور در معرض دید عموم علاقه‌مندان قرار دارد.

captcha