کد خبر: 3454344
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱

اجرای برنامه‌های جنبی در حاشیه مسابقات قرآن خراسان رضوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه‌های متنوع جنبی در حاشیه برگزاری سی‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در سطح شهرستان و ویژه متسابقان این دوره در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، برنامه‌های متنوع جنبی در حاشیه برگزاری سی‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان خراسان رضوی که از 25 آبان‌ماه به میزبانی شهرستان قوچان در حال برگزاری است، در سطح شهرستان همچنین ویژه متسابقان این دوره در نظر گرفته شده است.

بنابر این گزارش، کارگاه‌های فرهنگی در موضوعات سبک زندگی قرآنی و دینی و همچنین متناسب با این موضوعات بازی‌های آموزشی و سرگرم کننده ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و همچنین متناسب با دانش‌آموزان مقطع متوسطه دختر و پسر در این شهرستان اجرایی می‌شود.

علاوه بر این دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها با محوریت سبک زندگی و دینی ویژه متخصصان و اساتید فرهنگی شهرستان در مراکز علمی مختلف از جمله دانشگاه‌ها و بسیج شهرستان برگزار می‌شود تا مردم شهرستان قوچان نیز از فضای قرآنی که در این شهر برقرار شده، استفاده کنند. 

همچنین ویژه متسابقان این دوره از مسابقات نیز متناسب با مدت زمان استراحتی که دارند، برنامه‌های فرهنگی طراحی و برنامه‌ریزی شده است که برگزاری حلقه‌های معرفت و بحث‌های خانوادگی، مشاوره، برگزاری جلسات ادعیه و زیارات، پاسخ به سؤالات شرعی و احکام به ویژه برای بانوان از جمله این موارد به شمار می‌رود.

همچنین زیارت مقبره سلطان ابراهیم در شهرستان قوچان و ارائه توضیحاتی در خصوص آداب زیارت نیز برای برادران در نظر گرفته شده است. برگزاری حلقه‌های مختلف معرفتی نیز برای آقایان در محل اسکان آنان متناسب با فرصتی که دارند، از دیگر موارد است.

یادآور می‌شود، با توجه به فرصت اندکی که متسابقان در محل اسکان دارند و بیشتر وقت خود را به مرور آموخته‌های خود اختصاص می‌دهند، فرصت چندانی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی نیز وجود ‌ندارد اما با این حال اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برنامه‌های فرهنگی هر چند کوتاه و مختصر را در نظر گرفته است تا به برکت برگزاری این مسابقات در سطح شهرستان هم فضای آموزشی مدارس و هم فضای سطح شهر از نور قرآن و شور قرآنی بهره‌مند شوند.

captcha