به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی سید ابوالفضل محمودی، مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تربت حیدریه ابراز کرد: در هفته وقف 20 وقف جدید در شهرستان تربت حیدریه به ثبت رسید.
وی ادامه داد: 26 نفر از خیران روستای های عسگرد و علاقه، بخش رخ این شهرستان زمینی به مساحت 173 هزار و 996 مترمربع را جهت ساخت حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) روستای علاقه وقف کردند.
مسئول فرهنگی اداره اوقاف تربت حیدریه با بیان اینکه بعضی واقفان مشترکا زمینی را وقف کردهاند، تصریح کرد: این وقف در قالب 18 وقف جدید به ارزش سه میلیارد ریال در سامانه جامع موقوفات به ثبت رسیده است.
محمودی اظهار کرد: قطعه دو هکتاری که توسط غلامحسن سلطانی، خیر نیکاندیش به ثبت رسیده است، با ارزشترین وقف و بزرگترین وقف در مجموع این 18 وقف به شمار میرود.
وی در ادامه با اشاره به نوزدهمین وقف تربت حیدریه اضافه کرد: حسن حسینی یک قطعه زمین در روستای حاجیآباد به مساحت 400 مترمربع به ارزش 150 میلیون ریال را وقف ساخت مسجد صاحب الزمان(عج) کرد.
مسئول فرهنگی اداره اوقاف تربت حیدریه گفت: غلامرضا یعقوبیان 75 مترمربع در روستای رودخانه به ارزش 40 میلیون ریال را وقف ساخت مسجد جواد الائمه(ع) این روستا کرد که این بیستمین وقف شهرستان تربت حیدریه در هفته وقف است.
محمودی با بیان اینکه ارزش این 20 موقوفه سه میلیارد و 190 میلیون ریال برآورد شده است، عنوان کرد: تاکنون 25 وقف جدید در شهرستان تربت حیدریه به ثبت رسیده است.