کد خبر: 3472341
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

آغاز اجرای طرح بخشش جریمه دانشجویان بدهکار به صندوق رفاه دانشجویان

گروه دانشگاه: به‌مناسبت دهه فجر، صد در صد جرایم دانش‌آموختگان بدهکار، به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در صورت پرداخت بدهی تا 22 بهمن‌ماه بخشیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: به‌مناسبت دهه فجر و برای مراعات حال دانشجویان و دانش‌آموختگان، صد در صد جرایم دانش‌آموختگان بدهکار به صندوق رفاه دانشجویان  بخشیده می‌شود.
وی افزود: با توجه به تصمیمات گرفته شده دانشجویانی که از امروز تا 22 بهمن‌ماه سال جاری بدهکاری‌های خود را به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به‌صورت یکجا پرداخت کنند جرایم آن‌ها بخشیده خواهد شد.
یزدان‌مهر تصریح کرد: به موجب این طرح دانش‌آموختگانی که به این صندوق بدهکار بوده و به علت عدم پرداخت به موقع اقساط، دارای جریمه دیرکرد هستند، می‌توانند طبق تاریخ اعلام شده، تا 22 بهمن با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان و بازپرداخت یکجای بدهی خود از این بخشودگی استفاده کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان تأکید کرد: تعداد بدهکاران معوقه صندوق رفاه دانشجویان 465 هزار و 168 نفر و به مبلغ 1620 میلیارد ریال است.
یزدان‌مهر در خاتمه گفت: در طرح بخشودگی 50 درصدی جرایم که در شهریور و مهر سال جاری برگزار شد، حدود 497 هزار نفر شرکت کردند و مبلغ 640 میلیارد ریال از بدهی‌های معوق و جاری صندوق رفاه دانشجویان وصول شد.
captcha