کد خبر: 3482049
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
راه ایثار ادامه دارد؛

اهدای زندگی به چهار نفر توسط یک جانباز سبزواری

گروه اجتماعی: کارشناس روابط عمومی علوم پزشکی سبزوار با بیان اینکه اعضای بدن یکی از جانبازان این شهرستان به علت تصادف و مرگ مغزی به چهار بیمار نیازمند اهدا شد، گفت: جهت قدردانی از خانواده این بزرگوار، پیکر ایشان در قطعه نام‌آوران سبزوار دفن می‌شود.

مهدی سلمانیان، کارشناس روابط عمومی علوم پزشکی سبزوار در گفت‌وگو با خبرگزاری‌بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی با بیان اینکه اعضای بدن یکی از جانبازان این شهرستان که به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به چهار بیمار نیازمند اهدا شد، تصریح کرد: بعد از تأیید مرگ مغزی جانباز «محمدعلی افچنگی» توسط پزشکان متخصص، این فرد با رضایت خانواده‌اش به مرکز پیوند اعضای مشهد منتقل و در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کسانی که اهدای عضو می‌کنند جهت قدردانی از این افراد به صورت رایگان و برای ماندگاری نامشان در قطعه نام‌آوران سبزوار دفن می‌شوند، ابراز کرد: کلیه‌های این جانباز به دو خانم ۲۶ ساله و ۵۱ ساله ساکن مشهد و کبد وی به یکی از جوانان اهل فاروج با 24 سال سن اهدا و پیوند زده شد.
کارشناس روابط عمومی علوم پزشکی سبزوار با بیان اینکه روز گذشته برای عرض تسلیت از طرف علوم پزشکی و تقدیر و تشکر پیش خانواده‌اش رفتیم، عنوان کرد: قسمتی از پوست این بزرگوار برای پیوند به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل کردند.

captcha