کد خبر: 3490212
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۲

برگزاری جلسات ماهانه شب زنده‌داری ویژه طلاب جوان

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر اداره اخلاق معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم از برگزاری ویژه‌برنامه تهجد و شب‌زنده‌داری طلاب جوان در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، با عنوان «میهمانی ملکوت» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام سید مرتضی صالحی، با اشاره به اهمیت تحجد و شب زنده‌داری در تعمیق و تقویت ایمان و باورهای دینی طلاب و  تاکید بزرگان دینی مخصوصا مقام معظم رهبری بر این امر مهم اظهارداشت: در جهت نیل به این مهم، برنامه معنوی با عنوان میهمانی ملکوت که شامل آیین تهجد و تجدید میثاق با امام زمان (عج) است، همزمان با مناسبت‌های مذهبی و دینی با حضور طلاب جوان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تلاش شده است تا این برنامه معنوی حداقل یک جلسه در ماه برگزار شود، افزود: در همین راستا نهمین برنامه از سری برنامه‌های معنوی، میهمانی ملکوت در سال تحصیلی جاری همزمان با شب میلاد امام جواد(ع) با حضور بزرگان حوزه، اساتید و هزار نفر از طلاب مدارس علمیه قم در شبستان نجمه خاتون حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد.

مدیر اداره اخلاق معاونت تهذیب حوزه علمیه استان قم با اشاره به استقبال طلاب از این برنامه تصریح کرد: در این مراسم معنوی پس از سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال، مدیر حوزه علمیه استان قم و برگزاری مراسم مناجات، طلاب نماز صبح را به جماعت اقامه کردند.

وی در پایان یادآوری کرد: دهمین دوره مراسم معنوی میهمانی ملکوت نیز  22 اردیبهشت سال جاری همزمان با شب میلاد حضرت ابوالفضل(ع) برگزار خواهد شد.

مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۰۱ - ۰۸:۴۹
0
0
سلام
تهجد نه تحجد
captcha