کد خبر: 3492987
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۳

قرآن‌آموزی 122 نونهال در مهدالرضای کاشمر

گروه فعاليت‌هاي قرآني: مدیر آرامگاه شهید مدرس با بیان اینکه مهدالرضای آرامگاه آیت‌الله مدرس، از سال 1380 کار خود را در این زیارتگاه آغاز کرده است، ابراز كرد: امروز معلمان به 122 نونهال و نوآموز مفاهیم قرآنی و سبک زندگی اسلامی و ائمه اطهار(ع) را آموزش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمد یعقوبی، مدیر آرامگاه شهید مدرس، نهم اردیبهشت‌ماه در آئین افتتاحیه همایش دو روزه سفیران نور که به میزبانی زیارتگاه آیت‌الله شهید سید حسن مدرس برگزار شد، با اشاره به اینکه زیارتگاه شهید مدرس امروز در حوزه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی به عنوان یک قطب بزرگ در منطقه تبدیل شده و با ارائه برنامه‌های متنوع به زائران و مجاوران آرامگاه شهید مدرس خدمت‌رسانی می‌کند، گفت: زیارتگاه شهید مدرس در حوزه‌های فرهنگی تاکنون بسیار موفق بوده است.
یعقوبی با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی بخش کتابخانه شهید آیت الله مدرس، امروز با بیش از 70 هزار جلد کتاب به روز و جدید و 21 هزار عضو فعال و حدود 95 نشریه معتبر کشور توانسته به جامعه فرهنگی و آموزشی شهرستان ارائه خدمت کند، افزود: این کتابخانه در سال 92 به عنوان برترین کتابخانه مشارکتی کشور انتخاب شد.
وی همچنین به موزه شهید آیت‌الله مدرس(ره)، اشاره کرد و افزود: این موزه در دو بخش وسایل متعلق به شهید مدرس و دیگری تجهیزات و اسنادی که بیانگر وضعیت اجتماعی و سیاسی زمان ایشان است در معرض دید و نمایش بازدیدکنندگان است.
مدیر آرامگاه شهید مدرس با اعلام اینکه در طول سال حدود 75 هزار نفر از موزه شهید آیت‌الله مدرس بازدید می‌کنند، افزود: در ایام نوروز امسال 20 هزار نفر از این آرامگاه بازدید کردند، همچنین در این مدت روزانه چهار اردوی دانش‌آموزی از مجموع آرامگاه بازدید می‌کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه مهدالرضای آرامگاه آیت‌الله مدرس، از سال 1380 کار خود را در این زیارتگاه آغاز کرده و امروز معلمان به 122 نونهال و نوآموز مفاهیم قرآنی و سبک زندگی اسلامی و ائمه اطهار(ع) را آموزش می‌دهند، بیان کرد: در حوزه‌های مذهبی برنامه‌های مختلفی در طول سال اجرا می‌شود که برگزاری مراسم لیالی قدر با حضور 30 هزار نفر از آن جمله است.
یعقوبی همچنین به برگزاری نماز عید فطر و دعای عرفه که از دیگر مراسم‌های این آرامگاه در ایام مختلف است، اشاره کرد و افزود: مردم حضور چشم‌گیری در این مراسم‌ها دارند که این امر اعتماد مردم به برنامه‌های آرامگاه به لحاظ کیفی و کمی را نشان مي‌دهد.
وی ابراز كرد: آنچه امروز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، مذهبی و عمرانی شاهد هستیم حاصل زحمات ایشان و سایر همکاران ما در زیارتگاه شهید مدرس است.

captcha