کد خبر: 3496471
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۸
همزمان با ماه شعبان صورت گرفت؛

تشرف شش زائر سوئدی به دین اسلام در حرم رضوی

گروه اجتماعی: همزمان با ایام پرفضیلت ماه شعبان، شش زائر اهل کشور سوئد در نخستین سفر به بارگاه منور رضوی، دین مبین اسلام را پذیرفته و مذهب تشیع را برگزیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، همزمان با ایام پرفضیلت ماه شعبان، شش زائر اهل کشور سوئد در نخستین سفر به بارگاه منور رضوی، دین مبین اسلام را پذیرفته و مذهب تشیع را برگزیدند. 
بنا بر این گزارش در مراسمی که با حضور کارشناسان دینی مدیریت زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی در رواق غدیر حرم مطهر رضوی برگزار شد، این شش زائر سوئدی پس از تحقیق و مطالعه به اسلام گرویدند و مذهب تشیع را انتخاب کردند.
این تازه مسلمان‌ها که به واسطه آشنایی با خانواده‌ای ایرانی با این دین آشنا شده بودند، پس از تصمیم برای مسلمان شدن، حرم حضرت رضا(ع) را بهترین مکان برای تشرف خود انتخاب و پس از ادای شهادتین نماز شکر را در این حرم نورانی اقامه کردند.
بر این اساس «متس اریک برتبرگ» که پس از مسلمان شدن نام علی را برای خود برگزید، به همراه همسر خود «گابریلا برتبرگ» که او نیز نام فاطمه را برای خود انتخاب کرد، پس از 30 سال زندگی مشترک پیمان ازدواج خود را مجددا در حرم مطهر رضوی بستند.
این زوج میانسال مهریه خود را یک جلد کلام‌الله مجید و یک شاخه گل یاس به نیت حضرت فاطمه زهرا(س) تعیین کردند.
«پترا ماریه ایسگرن»، «شارلوت الیزابت»، «جنی ماریا موبرگ» و «کریسدل» چهار مسیحی دیگری بودند که پس از راهنمایی‌های بانوی مسلمان ایرانی و پس از مطالعه کتاب‌های فراوان از جمله صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه به دین اسلام روی آوردند. 
سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، مدیر امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی، در این مراسم معنوی با ابراز خرسندی و تبریک به این تازه مسلمانان، اظهار کرد: اینجا مکانی زیارتی است که سالانه میزبان 30 میلیون زائر از اقصی نقاط دنیا است.
هاشمی‌نژاد با بیان اینکه سالانه 10 هزار توریست غیر مسلمان این مکان را برای گردشگری انتخاب می‌کنند، افزود: در سال‌های اخیر با توجه به ثبات و امنیت ایران اسلامی نسبت به سایر کشورهای همسایه، ما شاهد استقبال گسترده زائران غیر ایرانی و توریست‌ها به این مکان مقدس بوده‌ایم.
وی اظهار کرد: علیرغم تلاش‌های غرب برای به راه انداختن جنگ مذهبی و اعتقادی میان مسلمانان، ما شاهد هستیم که افراد زیادی در مورد اسلام واقعی تفکر می‌کنند و با نگاه ژرف و دقیق این دین آسمانی را بر می‌گزینند. 
هاشمی‌نژاد گفت: این روند، نگرانی‌هایی را در سیاست‌مداران غربی ایجاد کرده است به طوری که اجازه آشنایی با ایدئولوژی و تفکرات اسلامی را به مردم دنیا نمی‌دهند و برای محدود کردن مسلمان برنامه‌ریزی‌هایی دقیقی را انجام داده‌اند.
captcha