کد خبر: 3511684
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۴

برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری لبنانی در گناباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، محفل معنوی انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی از ایران و لبنان در مسجد چهارده معصوم(ع) گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همزمان با شب بیست و پنجم ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، محفل معنوی انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی از ایران و لبنان شامگاه  10 تیرماه در مسجد چهارده معصوم(ع) گناباد برگزار شد.
پوششی//برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری لبنانی در گناباد
بر اساس این گزارش، در ابتدای این مراسم که فرماندار، ائمه جمعه و جماعت، رؤسای ادارات، قاریان و قرآن‌آموزان و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، رضا نیک‌روش، نفر اول رشته قرائت در مرحله شهرستانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه، با تلاوت آیاتی از سوره انسان، فضایی معنوی را در این محفل حکم‌فرما کرد.
در ادامه، حجت‌الاسلام علی کرمی، مشاور امور وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، با بیان آیات و روایتی درباره اهمیت جایگاه وقف، گفت: وقف قرآن برای محافلی که از وجود این نعمت الهی محروم هستند، از جمله کارهای حسنه و باقیات و صالحات است.
پوششی//برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری لبنانی در گناباد
این محفل معنوی با یک تلاوت دیگر ادامه یافت و محمدجواد کاشفی، قاری بین‌المللی کشورمان، با نوای دل‌نشین، آیات 160 تا 165 سوره انعام را قرائت کرد که با تشویق‌های قرآنی شرکت‌کنندگان، فضا معطر به عطر کلام وحی شد.
بر اساس این گزارش، در حالی که این محفل قرآنی آکنده از نوای دل‌نشین کتاب زندگی‌ساز بشر شده بود، استاد محمدعلی امهز، قاری بین‌المللی از کشور لبنان سوره کوثر و آیاتی از سوره نحل را قرائت کرد که با نوای «الله، الله» و تشویق‌های قرآنی حضار روبرو شد.
پوششی//برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری لبنانی در گناباد
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از برگزیدگان بخش‌های مختلف مرحله شهرستانی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف و امور خیریه تجلیل شد.
captcha